Politiet lukkede to udskænkningssteder under Musik i Lejet

Tisvilde Bistro blev lukket torsdag aften ved midnat og åbnede, ifølge flere lokale, ikke igen på trods af en stor mængde kunder ved Musik i Lejet. (Tekst: Allan andersen / Foto: Google Street View)

(Google Street View)

TISVILDELEJE: Musik i Lejet gav som altid god omsætning hos forretninger med mad og våde varer, to steder endte man dog med at måtte lukke før tid, da politiet greb ind overfor driften på Cafe Cozy og Tisvilde Bistro. En af lukningerne er nu omgærdet af stor mystik.

Torsdag aften besluttede Nordsjællands Politi at lukke for festen hos Tisvilde Bistro på hovedgaden. Stedet var ifølge flere vidner godt fyldt med mennesker, da politiet af ukendte årsager greb ind ved midnatstid og lukkede stedet.

Rygter i byen lyder på at stedet fik inddraget sin alkoholbevilling, men den udlægning afvises helt af Nordsjællands Politi.

– Politiet kan ikke inddrage en spiritusbevilling, der er alene tale om at politiet kan lukke et udskænkningssted for den pågældende aften, hvorefter stedet kan åbne igen dagen efter. Det sker ved feks. uro, slagsmål eller anden ballade, oplyser Nordsjællands Politi til Netavisen Gribskov.

‘Uregelmæssigheder’ bag lukning
Dog kan Nordsjællands Politi bekræfte at politiet var på Tisvilde Bistro torsdag ved midnatstid, og at der skete lukning af stedet på politiets foranledning, men hvorfor dette skete ønsker politiet på ingen måde at løfte sløret for.

– Politiet var til stede på Tisvilde Bistro ved midnatstid, torsdag, og de ansvarlige blev bedt om at lukke ned for den resterende del af aftenen på grund af uregelmæssigheder i driften, lyder forklaringen fra presse-afdelingen hos Nordsjællands Politi.

Der er ingen yderligere oplysninger omkring politiets tiltag, men det fastholdes overfor Netavisen Gribskov at der alene blev foretaget en lukning af Tisvilde Bistro for den pågældende aften, og at stedet problemfrit skulle kunne have åbnet igen fredag.

Det fortæller flere lokale at Tisvilde Bistro ikke gjorde – hvorfor er endnu ukendt – og det er ikke lykkedes at komme i kontakt med de ansvarlige for driften af Tisvilde Bistro for en kommentar.

Ingen hemmeligheder om Café Cozy
Hvorfor lukningen af Tisvilde Bistro er en stor hemmelighed er derfor et mysterie – ikke mindst da politiet absolut ikke holdt noget skjult omkring en lukning af Café Cozy, lørdag aften.  

Nordsjællands Politi var på rondering til de forskellige udskænkningssteder i Hovedgaden under Musik i Lejet, og det var et almindeligt tilsyn ved 22-tiden, som gjorde at Nordsjællands Politi besluttede at lukke stedet for resten af aftenen.

– Restaurationen bliver lukket, fordi ejeren er beruset. Det er en overtrædelse af restaurationsloven. Du må ikke være fuld, når du er bevillingshaver, siger Henrik Alstrup, vagtchef i Nordsjællands Politi, til Frederiksborg Amts Avis.

Hvorfor der er så stor forskel på behandlingen af de to steder er fortsat et åbent spørgsmål.

Leave a Reply