Politijagt i Helsinge: 22-årig flygtede forgæves fra politiet

HELSINGE: Torsdag aften omkring kl. 19.30 flygtede en person efter at være spottet af en politipatrulje på stationsområdet. Politiets off-roadere og politihunde blev sat ind i jagten, på den flygtende mand.

En 22-årig mand blev torsdag aften kl. 19.40 forsøgt stoppet af en politipatrulje i området omkring Helsinge Station, han ville dog ikke tale med politiet og endte med at stikke af via stien fra Østergade og indtil Kongensgavevej. Stien er placeret mellem skinnerne og ungdomshuset.

Under flugten kastede han formentlig ting fra sig langs stien, men han blev løbet op, og på hans person blev der fundet en kværn til pot med potrester i, hvorfor han blev sigtet efter lovgivningen om euforiserende stoffer. En hundepatrulje blev sat i gang med at samle bortkastede ting langs hans flugtrute – præcist hvad og hvor meget der blev samlet ind er uklart.

Samme tid og samme sted blev en 23-årig mand fra Hundested også antruffet, og han blev fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, og han blev derfor sigtet for dette.

Indsatsen er formentlig en del af Nordsjællands Politi indsats mod narkohandel, der har den senere tid været flere indsatser på alle tider af døgnet mod handlen med stoffer og generel bandekriminalitet i Helsinge, intet tyder på at det er en indsats som stopper foreløbigt.

Politiet var stærkt tilstede, bla. med de nye offroadmaskiner som er effektive mod flygtende knallerter. (Foto: Allan Andersen)
Udover hundesnuder blev der også brugt lidt grønne fingre i jagten på de bortkastede effekter. (Foto: Allan Andersen)
Politiet holdt samlet ved ungdomshuset på Kongensgavevej. (Foto: Allan Andersen)

Leave a Reply