Indbrudstyvene er især gået efter designermøbler ved en række indbrud, i slutningen af december. Indbruddene er spredt over det meste af Gribskov Kommune.

Tyv huggede PH lamper og smykker
GILLELEJE: På Bonderupgårdsalle har der været indbrud i en villa, det er sket mellem onsdag d. 24. december og frem til lørdag d. 27. december. tyven har opbrudt terassedøren til huset, og der er stjålet bla. tre PH lamper og smykker.

Tyve stjal el-værktøj fra villa
GILLELEJE: På Sandlodsvej har en indbrudstyv været på spil mellem d. 26.december og d. 28.december. Der er begået indbrud i en villa som er under renovering, og der er stjpålet en masse værktøj fra stedet, herunder også forskelligt el-værktøj, samt en Siemens kogeplade. Tyven er kommet ind ved at afliste en rude i husets stue.

Terassedør brudt op
HELSINGE: Natten mellem søndag og mandag slog en indbrudstyv til i Stenlandsparken, her er en terassedør opbrudt med et endnu ukendt redskab. Tyven er tilsyneladende kun sluppet afsted med en tegnebog med et mindre beløb.

Tyve huggede samtlige stuemøbler
SMIDSTRUP: En indbrudstyv har et langt forspring efter et indbrud på Rævelyngen. Tyven har slået til mellem d. 6.december og frem til d. 25.december, og er kommet ind ved at opbryde et stuevindue. Fra huset er der stjålet en sofa, to lænestole og et sofabord. Mærke eller model af de stjålne møbler er ikke oplyst.

Tyv løb med fladskærm
TISVILDE: En tyv satte ikke de store krav til udbyttet under et indbrud i et sommerhus på Hovedgaden. Tyven har været på spil mellem d. 6.december og frem til d. 25.december, og udbyttet er begrænset til en fladskærm. Tyven er kommet ind ved at opbryde en køkkendør.

12 Arne Jakobsen stole stjålet
VEJBY: Natten mellem Juleaften og 1. juledag slog en indbrudstyv til mod et sommerhus på Taurusvej. Tyven har aflistet en rude i terassedøren, hvorefter der er gået direkte efter husets designermøbler i form af 12 stk. Arne Jakobsen stole af modellen ‘Mågen’, flere PH lamper, samt bronzefigurer.

/AA

Giv din mening til kende: