Populær pickup får facelift

Mitsubishi har netop vist den nye Mitsubishi L200 frem for første gang i Europa. Den solide pickup får kommer til Danmark i sidste kvartal af 2019.

L200 har et design, både indvendig og udvendig, som er indbegrebet af udtrykket ”Engineered Beyond Tough”.

Fronten er re-designet og den høje motorhjelm og de højt placerede forlygter understreger det rå look. Interiøret har også fået en tur med blødere materialevalg og ny instrumentering.

Mitsubishi L200 4WD modeller er udstyret med enten Super-Select 4WD eller Easy Select 4WD, som gør det mere simpelt at skifte mellem køreprogrammerne.

Begge systemer har flere indstillinger af 4WD systemet: Grus, Mudder/Sne, Sand, Klippe. Ved aktivering af et Off-road program, vil systemet kontrollere motorkraft, gearkasse og bremser til at regulere mængden af hjulspin og dermed optimere performance i alt terræn. Den elektroniske hastighedsregulering – Hill Descent Control (HDC) – gør det lettere for føreren at køre ned ad stejle eller glatte nedstigninger på en sikker måde.

L200 kommer ligeledes med Multi Around Monitor, et kamerasystemet, der hjælper til en mere sikker parkering. Kameraerne er placeret foran, bagpå og på siderne af bilen viser de blinde vinker i forskellige kombinationer herunder fugleperspektiv.

Bremseevne og køreegenskaber er forbedret ved montering af større ventilerede bremseskriver foran, kraftige bremsekalibre udstyret med dobbelte stempler samt brug af stærkere støddæmpere bagtil. Der kommer også en ny og forbedret 6-trins automatgearkasse, som giver en mere jævn men samtidig mere kraftfuld acceleration i tæt samarbejde med den nyudviklede 2.2 l turbodiesel motor, der naturligvis lever op til euro 6.d-temp. standarderne

Følg med i det seneste på det danske bilmarked. Netavisen Gribskov har i et forsøg på at kunne favne bredere uden at tære på vores redaktionelle ressourcer, indledt et samarbejde med bilportalen Bidt af Biler, der med base i Nordsjælland har en mission om at levere læseværdige bilnyheder, tilpas nørdede brugeranmeldelser og indsigtsfulde reportager om nye og kommende biler til det danske – og nordsjællandske marked

Giv din mening til kende: