Posthuse får nye printere: Skal gøre det hurtigere at sende pakker

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Genrefoto: Pixaby.

GRIBSKOV: En række posthuse i Gribskov får nu installeret printere, som er bundet op til en mobilapp og som skal gøre det en smule hurtigere at sende sine pakker. 

Nu kan borgerne købe pakkeporto i PostNord appen og kort efter få printet sin pakkelabel ud på posthuset – blot ved fremvisning af en QR-kode.

Det er en løsning, som skal gøre det hurtigere at være kunde i butikken.

– Jeg er rigtig glad for, at vi nu kan tilbyde vores kunder muligheden for at printe deres egen pakkelabel på alle posthuse i Gribskov kommune. Kunderne sparer både tid på at købe portoen hjemmefra i appen, og de slipper for at vente på betjening på posthuset, da de blot skal vise QR-koden. Vi håber på, at det vil gøre hverdagen lettere for vores kunder og samarbejdspartnere, siger Maj-Britt Radmer, distriktschef i PostNord, i en udsendt pressemeddelelse.

Download App
For at gøre brug af den nye printerløsning, skal man sørge for at have downloadet PostNord appen på sin telefon, og trykke på ’Køb porto’ i appen. Herefter tilføjer man pakkens vægt og landet, man vil sende til. Til slut vælger man leveringssted og tilføjer afsender og modtager. På posthuset viser man QR-koden, og så bliver pakkelabelen printet ud.

Med de nye printere, er det nu også muligt for kunder at få udskrevet en kvittering, når de returnerer en pakke. På posthuse uden printere vil man også kunne få en kvittering – det kræver blot, at man oplyser ens e-mailadresse.

I PostNords app kan man, udover at købe pakkeporto, se nærmeste udleveringssted, købe frimærker, spore pakker og få besked, når der er nyt om ens forsendelse.

Printere på følgende steder:
Her er de otte posthuse i Gribskov kommune:

  • Kvickly, Frederiksborgvej 20, Helsinge
  • OK Plus, Industrivej, Helsinge
  • Circle K, Rågelejevej 1A, Vejby
  • Meny, Græsted Hovedgade 2, Græsted
  • Superbrugsen, Peter Hildes Vej 2, Græsted
  • OK Plus, Ny Mårumvej 174, Græsted
  • OK Plus, Bonderupvejen 40-42, Gilleleje
  • Kiosk & Spillehal, Gilleleje Hovedgade 14, Gilleleje

Posthusene i Gribskov, der alle har fået opstillet printere, kan også findes i PostNords app eller på postnord.dk/findos.

Skriv din kommentar her: