Ramløse Idrætsforening fejrer 140 års samvær

RAMLØSE: Det skete i det herrens år 1879, at en gruppe jægere i Ramløse besluttede, at deres lille samfund skulle danne en idrætsforening. Siden dengang har foreningen fungeret som samlingspunkt i byen og det fejres på behørig manér 2. februar med stor fest som alle er inviteret med til.

Fra at have været en lille samling jægere er Ramløse IdrætsForening i dag bestående af hele 12 afdelinger samt en underafdeling. Sådan en udvikling er værd at fejre.

– Vi startede med skytter på en mark, og senest har vi fået et Esport-tilbud. Vi har teater, vi har kajak, krocket og meget mere. Det er noget for enhver smag og noget for enhver alder, lyder det begejstret fra klubbens formand Maria Bagger, der sammen med de andre frivillige står klar til at fejre foreningen med en stor jubilæumsfest 2. februar i Ramløse Hallen.

Og der er sat alle sejl til at gøre festen mindeværdig. Konferencier bliver Dan Schlosser, der har sikret sig bistand i form af musikalsk underholdning ved Jesper Buhl og det lokale band Millas band.

Billetsalget er startet, prisen er 250 kroner som inkluderer både middag fest og underholdning. Der kan købes billetter frem til 15. januar. De kan erhverves i Ramløse Hallens Sportscafé.

Da det er en fest for voksne, er der barsalg med rimelige priser til festen. Dørene åbnes kl. 17.15 og festen starter kl. 18.

En fest for alle!
Selv om foreningen i og for sig fejrer sig selv, så betyder det ikke, at andre ikke skal være hjertelig velkommen.

— Vores jubilæumsfest handler ikke kun om alle dem, som altid har været en del af foreningen. I vores øjne handler den også om at byde alle tilflyttere velkommen til byen, at lære dem at kende og integrere dem i vores fællesskab og få dem til at holde lige så meget af livet i hallen og idrætsforeningen som alle vi andre gør. Vi ønsker at skabe en fejring, der er en fest for byen, forklarer Maria Bagger, formand for Ramløse Idrætsforening.

Fejringen er målrettet voksne (adgang for 18 år og op), men børnene skal ikke glemmes. Det sker dog først fredag d. 5. april, hvor der bliver endnu en fest, denne gang i de unges tegn.

Giv din mening til kende: