Ramløse Scenen klar igen: Opfører ‘Søn af en Sultan’

RAMLØSE: Så kan Ramløse Scenen igen snart byde på vaskeægte lokal-teater. Den lokale børn og ungeafdeling han kunne samles igen, og er derfor klar til at byde velkommen til ‘Søn af en Sultan’.

Forestillingen har premiere 6. november i Ramløse Forsamlingshus, og tager udgangspunkt i tiden, hvor 1001 og 1 Nat udspiller sig. Her vil en storvisir have magten for ham selv – selv på bekostning af sultanens sønners liv. Han får umiddelbart held med entreprisen, men kommer en eller flere af sønnerne i vejen?

Du kan bestille billetter og læse mere info om stykket her: www.ramlosescenen.dk

Der er dømt festlige farver og gevandter i stykket Søn af en Sultan.

Voksenafdeling søger frivillige
Også voksenafdelingen er ved at vågne op til dåd. Her søger man efter flere frivillige til årets produktion, og har du spørgsmål eller gerne vil være med, kan du kontakte formanden på mail: formand@ramlosescenen.dk.

“I år skal vi spille en helt ny forestilling. Vores formand, Simon, har skrevet en forestilling, som vi har besluttet at spille – vel at mærke før, han blev valgt”, lyder det fra foreningen i en udsendt pressemeddelelse.

Stykket skal være en ‘jukebox-musical’, som betyder en forestilling med sange, som er kendte i forvejen og altså ikke skrevet til forestillingen. Man kan derfor glæde sig til at høre hits som: Ud under åben himmel, Øde ø, Man kan vel ikke gøre for at man har charme, Hjerter af honning og mange flere.

For at dette kan lade sig gøre, kræver det et orkester.

“Vi er så heldige, at vi har en kapelmester, som spiller klaver, og en bassist. Men vi mangler en guitarist (gerne to) og en trommeslager”, lyder det fra foreningen.

Er det noget for dig, eller har du spørgsmål til det, kan du kontakte kapelmesteren på chris@ramlosescenen.dk.

Generalforsamling
Ramløse Scenen skulle have holdt generalforsamling i februar, men forsamlingsforbuddet gjorde, at det blev udskudt ad flere omgange. Den 23. august lykkedes det endelig, og fremmødet var stort!

Claus R. Rasmussen gik af som formand efter to år på posten, og Simon Mortensen blev valgt i stedet.

Til generalforsamlingen var der tid til at hylde hele fem jubilarer. Først blev Christian ”Chris” Rasmussen og Filip Kirchmann, fejret for et flot 30-års jubilæum i foreningen, hvilket skete i 2019. Derefter blev Dan Nielsen, Annette Witt og Carina Westphal. De kan alle i år fejre 40-års jubilæum.

Jubilarerne blev alle hædret for et langt engagement i foreningen. Foto: Presse.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com