Ramløse Scenen klar til premiere på lørdag: Bestil billetterne her

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Ramløsescenen.

RAMLØSE: Nerverne er ved at være under kontrol inden den store premiere på lørdag. Her går Ramløse Scenen på de skrå brædder for at præsentere den klassiske fortælling om den store kærlighed i en moderne udgave af “Trold Kan Tæmmes”.


Ramløse-Scenen har netop afholdt sidste øve-weekend forud for premieren på ‘Trold Kan Tæmmes’, som har officiel premiere på lørdag den 14. marts. Dog venter først en generalprøve tirsdag aften for særligt indbudte gæster samt en forpremiere fredag aften for andre teaterscener i Nordsjælland.

Handlingen i stykket udspiller sig i det skønne Norditalien i byen Padua:

“Den unge, livstrætte adelsmand, Lucentio, ankommer til byen, hvor han forelsker sig i den smukke Bianca. Men hun har flere bejlere, og hendes far, den rige pastakonge, Don Baptista, insisterer på, at hans ældste datter, Katarina, skal giftes, før det overhovedet kan komme på tale, at Bianca bliver gift. Den charmerende kvindebedårer, Petruchio, ser udfordringen i at bejle til Katarina, som vil indbringe ham en klækkelig medgift. Men Katarina er ikke sådan at bide skeer med selv for en verdensmand som Petruchio”

Om det lykkes ham at få tæmmet hende, eller om hun får snøret ham, kan du tage en tur forbi Ramløse Forsamlingshus for at finde ud af.

Premiere finder som skrevet sted den 14. marts kl. 20. Resten af programmet ser ud som følger:

Fredag d. 20. marts kl. 20.
Lørdag d. 21. marts kl. 20.
Søndag d. 22. marts kl. 15.
Lørdag d. 28. marts kl. 20.

Mad fra Skævinge Kro
Maden bliver igen i år leveret af Skævinge Kro, og det bliver en lækker 2-retters menu, som vil blive serveret kl. 18.

Se forestillingen og få middag med for 300 kr. for voksne og 275 kr. for børn op til 12 år. Hvis du ønsker at se forestillingen uden middag, koster billetterne 125 kr. for voksne og 100 kr. for børn.

Billetter kan købes på www.ramlosescenen.dk, og for yderligere billetinfo kan du ringe på tlf. 53 63 64 65 mandag og torsdag mellem kl. 18 og 20.

Uden for telefontiden er du velkommen til at sende en sms, eller du kan sende en mail til billet@ramlosescenen.dk.

Skriv din kommentar her: