Sådan: Rasmus Seebach lagde Gilleleje ned

Rasmus Seebach er sprudlende på en scene, og glæden ved at underholde lyser langt ud af ham - og det smitter.... (Tekst / Foto / Video: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

ANMELDELSE: Rasmus Seebach åbnede sommerens koncerter med at stå på scenen i Gilleleje, og leverede et brag af en koncert hvor ikke een eneste gæst på græsset kunne stå stille. Gilleleje Live holdt alle løfter og leverede i den grad varen med en lækker koncert og et fantastisk publikum.

Fredag aften var knap 3500 mennesker forsamlet på det grønne græs ved Gilleleje Hallen, og ventede utålmodigt på at klokken blev 21.00 og Rasmus Seebach kom på scenen – det skulle vise sig at være ventetiden værd.

‘Syng knægt, bare syng’ havde rådet lydt fra Rasmus’s far, Tommy Seebach, og heldigvis havde han hørt efter til stor glæde for det forventningsfulde publikum som stod tæt pakket på plænen.

Kl. 21.00 startede musikken fra scenen, som i den grad havde sat forventningerne til showet op, og ingen kan være blevet skuffet over aftenens gennemførte musikoplevelse, hvor Rasmus Seebach viste format, charme, samt en storslået fysisk form der holdt ham sprudlende hele vejen igennem koncerten.

Udover at starte med ‘2017’ så leverede Rasmus Seebach en stribe af de nye numre såvel som klassikere der fløj direkte i synge- og dansemusklerne på publikum, ingen blev snydt og alle kunne synge med på bla. Øde Ø, Gang i Byen, Olivia, Millionær, Engel, Natteravn, Den jeg er, og ikke mindst Under stjernerne på himlen.

Gilleleje Live kørte denne fredag sin første koncert, og med den fantastiske start kan man med sindsro se frem til den næste – Rasmus Seebach var et sikkert kort som i den grad tog kegler med en fantastisk koncert hvor såvel lyd, lys og effekter var timmet og tilrettelagt til punkt og prikke, og alligevel med god plads til ‘kom så, Gilleleje, op med hænderne’ og lidt musikalsk frihjul som professionelt blev leveret af Rasmus Seebach.

En levende og særdeles underholdende koncert, og en fantastisk start på Rasmus Seebach’s koncerter som på denne fredag blev skudt i gang i ‘Byen på Toppen’.

Rasmus Seebach leverede årets første koncert på plænen ved Gilleleje hallen – og hvilken koncert. (Foto: Allan Andersen)
Der var fuld knald på Rasmus hele vejen – og glæden ved at optræde for publikum strålede ud af ham. (Foto: Allan Andersen)
En tur ned i fotografgraven for lige at hilse på lidt af publikum – det var der også tid til. (Foto: Allan Andersen)
Til nummeret ‘Øde Ø’ blev der banket enorme konfettirør af, som dækkede det meste af pladsen i konfetti. (Foto: Allan Andersen)
Fysikken er enorm hos Rasmus, som ikke stod stille eet sekund på scenen. (Foto: Allan Andersen)
Publikum kunne lide hvad de så og hørte – det var man ikke i tvivl om. (Foto: Allan Andersen)
Om Rasmus her sender en kærlig tanke til sin far, Tommy Seebach, for rådet: ‘Syng, knægt – bare syng’ er op til den enkeltes fantasi. (Foto: Allan Andersen)
Smilet var konstant hos Rasmus som i den grad fik fat i publikum. (Foto: Allan Andersen)
Det er tydeligt at Rasmus elsker at stå på scenen… (Foto: Allan Andersen)
Hele scenen var eet stort show og med til at gøre det til en sublim oplevelse. (Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
‘Den jeg er’ fik fortsat en tåre eller to frem i øjenkrogen hist og her…. (Foto: Allan Andersen)
‘Under stjernerne på himlen’ rundede koncerten af i en afslappet og hyggelig atmosfære. (Foto: Allan Andersen)
Giv din mening til kende: