Rebel stiller op som borgmesterkandidat

Ricky Berner har nu fået sit borgmesterkandidatur afvist af både Venstres lokalafdeling i Gribskov og nu også landsorganisationen. Tekst: David Abildgaard. Foto/video: TV Nordkysten.

GRIBSKOV: Medlemmer af Venstre skal d. 26 februar vælge en borgmesterkandidat, officielt er der fire som stiller op og som er nævnt af Venstre – men der er yderligere en som ønsker at stille op til posten for venstre og det er Ricky Berner.

 

Kommunalvalget løber af stablen i 2021, og Venstre i Gribskov har pt. oplyst at fire personer stiller op til posten.

Kandidaterne
Bent Hansen sidder i Byrådet for Venstre efter at være valgt ind i 2017 og desuden sidder han i dag på posten som næstformand i Udvikling, By og Land.

Natasha Stenbo Enetoft sidder i Byrådet for Venstre og er Formand for Børn, Idræt og Familie, ligesom hun også sidder i udvalget for Strategi og Samskabelse.

Peter Agerbo beklæder ikke noget sæde i Byrådet, men er webredaktør for Venstre i Gribskov samt sidder i Medlemsudvalget og Kommunikationsudvalget for Venstre i Gribskov.

Det tidligere byrådsmedlem Michael Bruun stiller ligeledes op til posten som borgmesterkandidat.

5. kandidat klar til kamp
Ricky Berner fra Rågeleje har også besluttet at han vil stille op, han har ifølge et interview med TV Nordkysten igennem 20 år været medlem af Venstre, og efter en periode på små to år uden at deltage i det politiske liv har han nu besluttet at banke rusten af og som noget af det første udfordre de øvrige kandidater ved at stille op til posten som Borgmesterkandidat

Se hele interviewet med Ricky Berner på TV Nordkysten herunder:

Næstformand: ‘Det kommer aldrig til at ske’
Næstformand for Venstre i Gribskov, Christina Lund har, efter interviewet blev bragt i fredags kl. 21 på TV Nordkysten, kontaktet TV Nordkysten og protesteret mod at interviewet er blevet bragt.

Ifølge Næstformanden er Ricky Berner slet ikke medlem af Venstre i Gribskov, og ‘det bliver han aldrig nogensinde’, lød det til TV Nordkysten.

Det bestrides dog ikke på nogen måde at Ricky Berner er medlem af Venstre, men kun at han – ifølge Næstformand Christina Lund – ikke er medlem af den lokale forening Venstre i Gribskov.

Denne besynderlige udvikling i sagen undersøger Netavisen Gribskov nu nærmere.

Leave a Reply