Restaurant Gilleleje Havn deler 1000 brød ud

Restaurant Gilleleje Havn er klar til at præsentere et nyt rugbrød med Schulstad, der er målrettet supermarkederne. Her er det frisk brød fra restaurantens eget lille bageri. Foto: Presse.

Foto: Presse

GILLELEJE: I dag, torsdag, bliver der rig mulighed for at få et friskbagt brød med hjem fra Gilleleje Havn ganske gratis og uforpligtende. For at fejre et nyt og stort samarbejde mellem Restaurant Gilleleje Havn og brødgiganten Schulstad forærer restauranten 1000 brød efter først til mølle princippet.

Skulle du have lyst til et nyt og lokalt udviklet rugbrød, så kræver det blot et smut forbi Restaurant Gilleleje Havn fra og med kl. 13. Her står Annette Bylov Sørensen fra Restaurant Gilleleje Havn klar sammen med Schulstad for at præsentere et nyt rugbrød, som de har været med til at udvikle i fællesskab.

Læs også: Lokal virksomhed på Danmarkskortet: Gillelejes nye rugbrød blev revet væk

Restaurant Gilleleje Havn har gennem de seneste 10 år lavet sine egne rugbrød, og kvaliteten inspirerede Schulstad til et samarbejde, der skal bringe den lille restaurants brød ud til et stort publikum.

Samarbejdet har manifesteret sig i et brød, som har fået den noget lange titel ‘Det Gode Signaturbrød fra Restaurant Gilleleje Havn’. Brødet kommer ud snarest muligt på supermarkedshylder i hele Danmark.

Annette Bylov Sørensen er selvlært bager, og mener at rugbrød er en af de vigtigste ingredienser til et godt stykke smørebrød.

– Det nytter ikke at placere en god sild på et dårligt stykke rugbrød. Det giver ikke den gode madoplevelse, der er så vigtig. Vi og Schulstad var helt enige om, at vi ville udvikle et rugbrød, som ikke på nogen måde gik på kompromis med smag og kvalitet, forklarer hun i en udsendt pressemeddelelse.

Smagen?
Det mørke rugbrød er blandt andet bagt med puffede durumkerner, der giver brødet sin særlige smag og et godt bid. Om det er noget for dig, kan du selv afprøve ved at kigge forbi havnerestauranten i dag kl. 13.

Restauranten har desuden en udstilling udenfor Restaurant Gilleleje Havn fra kl. 13 til restauranten lukker.                                                                                                                                                                                                                                                                                   

Giv din mening til kende: