Roadrage: Sammenstød mellem cyklist og bilist endte i stenkast

TINKERUP: Det gik ifølge Nordsjællands Politi mere end almindeligt galt mellem en cyklist og en bilist på Tinkerup Strandvej, onsdag eftermiddag.

Ifølge en anmeldelse onsdag eftermiddag kl.13.43 til Nordsjællands Politi, var balladen startet da en 49-årig mandlig cyklist fra København blev ramt af sidespejlet på en bil, som foretog et sving på Tinkerup Strandvej.

Der er en dobbeltrettet cykelsti på hele Tinkerup Strandvej, så præcist hvordan bilisten og cyklisten stødte sammen er uklart udfra døgnrapporten fra Nordsjællands Politi, men det ligger fast at sidespejlet på bilen i den forbindelse blev slået af, og da parterne konfronterede hinanden med hændelsen, opstod der et skænderi mellem de to parter.

Bilisten fremsatte her trusler mod cyklisten, inden parterne kørte fra stedet. Et stykke længere fremme ad Tinkerup Strandvej passerede cyklisten igen bilisten, og pludselig forsøgte føreren af bilen at ramme cyklisten med en sten, kastet ud fra køretøjet, hvilket dog ikke lykkedes.

Nordsjællands Politi har en formodning om, hvem bilisten er, hvorfor denne formentlig kan forvente at blive sigtet for forholdene.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com