Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Så er der skrevet under: Den nye vej mellem Gilleleje og Græsted sættes i gang

GRIBSKOV: Så er der skrevet under og dermed er den længe ønskede vej fra Græsted Rundkørsel til Pårup sat i gang. Gribskov Kommune har netop indgået kontrakt med entreprenørvirksomheden Arkil A/S, der skal bygge den længe ønskede vej fra Græsted Rundkørsel til Pårup.

Det har været et politisk og lokalt ønske i snart 40 år: At få en ny vej mellem Græsted Rundkørsel og Pårup, som kan lette det trafikale pres på vejnettet – særligt Pårupvej – og nu begynder arbejdet.

Udbudsrunden er netop afsluttet, og det er entreprenørvirksomheden Arkil A/S, der skal bygge den nye vej. Arkil A/S er en af Danmarks største entreprenørvirksomheder, der også udfører projekter for bl.a. Vejdirektoratet og Banedanmark, skriver Gribskov Kommune i den udsendte pressemeddelelse.

12 års politisk samarbejde har gjort vejen til en realitet
Budgettet til vejprojektet er sikret ved, at tre byråd over tre perioder har prioriteret vejen, det forrige byråd besluttede at vejen skulle bygges, det sidste byråd besluttede at gennemføre projektet- og nu bliver vejen en realitet under det siddende byråd.

Af samme grund begejstrede det, ifølge en pressemeddelelse fra Gribskov Kommune, borgmester Bent Hansen at skrive under på aftalen:

”Jeg glæder mig meget over, at vi nu har passeret en vigtig milepæl i et længe ventet og vigtigt projekt for vores kommune. Jeg glæder mig til, at vi næste år skal fejre åbningen,” fortalte han tirsdag, da han var mødt op med Erik Mathiesen og Claus Lundgaard fra Arkil A/S for at underskrive kontrakten om den nye vej.

Fra venstre ses her Borgmester Bent Hansen, Claus Lundgaard og Erik Mathiesen fra Arkil A/S (Pressefoto: Gribskov Kommune)

Skriv en kommentar

Facebook
Twitter
LinkedIn

Seneste nyheder:

Tip os!