Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Så er ‘Gasværket’ endelig åbnet

GILLELEJE: Torsdag åbnede den længe ventede ungdomsklub ”Gasværket” på Gasværksvej. Som alle andre generalprøver var der dog knas i åbningen idet Lokaltog’s bomme på Gasværksvej låste sig og ikke gik op efter toget var passeret. Det tog lidt ekstra tid før de sidste var nået frem, men så var forventningens glæde så meget større ved åbning af den 6. afdeling af Gribskov Ungdomsskole.

Ungdomsklubben inviterede på åbningsdagen alle indenfor i de lækre lokaler som indeholder et overflødighedshorn af aktiviteter og muligheder for de unge, dog var dagens opsatte pølsevogn i ungdomsklubben ikke et permanent tilbud.

I første omgang er klubtilbuddet tiltænkt 6. klasserne i Gilleleje området, og klubben vil være åben tirsdag, torsdag og fredag efter skoletid. Placeringen i den tidligere børnehave på Gasværksvej giver nem adgang for alle, uanset om de kommer med bus, tog eller klubbens egen bus.

Victor klippede snoren
En af de unge, Victor, havde fået æren af at klippe snoren over og officielt åbne for ‘Gasværket’, det skete efter en kort peptalk fra Gribskov Ungdomsskole’s leder, Michael Lieberkind, udenfor i den bidende kulde.

Efter snoren var klippet, som det kan ses i videoen øverst i artiklen, rykkede alle igen indenfor i varmen hvor alle var trommet sammen i cafe’en, og formand for Børn & Familie, Sisse Krøll Willemoes, holdt herefter en kort tal omkring hele projektet med at ombygge den tidligere børnehave til en sprudlende ungdomsklub.

Victor havde fået æren med at klippe snoren – og det tog ikke mange sekunder idet varmen bag murene på ‘Gasværket’ lokkede. (Foto: Allan Andersen)

Byrådsmedlem Sisse Krøll Willemoes holdt en kort tale, som blev afsluttet med tre x hurra for ‘Gasværket’ (Foto: Allan Andersen)

Blandt de mange tilbud til de unge er ikke mindre end 11 kraftige computere med mulighed for bla. at spille Counterstrike – noget som tydeligvis var meget populært på åbningsdagen. (Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

Seneste nyheder:

Tip os!