Sådan: Stjålet Wunderbaum og Skoda er fundet

Wunderbaum og bil er blevet fundet sammen ved trinbrædtet i Stæremosen (Tekst: Allan Andersen / Foto: Privat)

GILLELEJE: Søndag efterlyste et par fra Gilleleje deres stjålne Skoda Fabia og ikke mindst specialudstyret i form af en Wunderbaum. Bilen er ved 16-tiden blevet fundet og er nu atter i familiens besiddelse.

Det var en lokal brandmand som opdagede bilen som henstod ved trinbrædtet i Stæremosen, tyven havde dog været så venlig at aflåse bilen inden den blev forladt – hvad bilen eventuelt har været brugt til er endnu ukendt.

Det glædelige gensyn er dog krydret med lidt ærgrelse idet bilens højre forhjul er smadret, ligesom en af børnenes autostole mangler – til gengæld var Wunderbaumen fortsat i køretøjet.

Bilen er blevet taget med hjem igen og eftersom biltyven fortsat har nøglen så bliver der passet ekstra godt på bilen indtil den har været en tur på værksted.

Tyven havde dog efterladt lidt gaver til bilejerne i form af et multi-tool, briller, en lommelygte og en lighter.

Skulle nogen bemærke en efterladt autostol i Gilleleje-området, så giv besked til Anja og Rasmus via facebook her.  (Se den stjålne autostol her)

Eventuelle oplysninger omkring tyveriet af Wunderbaum og Skoda kan gives til politiet på 1-1-4.

Det var med stor glæde at bilens ejer, Rasmus, kunne gense sin Wunderbaum – Skodaen blev dog også taget med hjem. (Privatfoto)
Hvem savner eventuelt disse ting? De lå efterladt i den stjålne Skoda Fabia. (Privatfoto)
Giv din mening til kende: