TV Nordkysten

Seneste artikler:

Powered by Vejreti.com

SafePay maskiner brudt op i nat hos Fakta

GILLELEJE: Flere gerningsmænd slog natten til torsdag til mod Fakta i Gilleleje, fordøren blev brudt op og to betalingsmaskiner plyndret. Tyvene fortsatte herefter til Hillerød.

Omkring kl. 02.30 – 03.00 gik alarmen hos Fakta på Peter Fjelstrupvej, såvel Politi som vagtselskab var hurtigt fremme men tyvene var over alle bjerge. Erfaringen fra en lang række lignende indbrud de seneste uger viser at indbrudstyvene er yderst profesionelle og kun bruger ganske få minutter på stedet.

Igennem flere uger har især Fakta i stort set hele Nordsjælland været målet for hurtige indbrudstyve, i bla. Smidstrup har der været to indbrudsforsøg og et indbrud indenfor lidt over en uge.

Tyvene går direkte efter Safe-Pay maskinerne, som hurtigt brækkes op og med en vinkelsliber skærer tyvene sig herefter adgang til mønterne i maskinerne. Tyvene kan dog på ingen måde komme til pengesedlerne, da disse ligger i en lukket boks i gulvet, og bla. er sikret med farvepatroner.

Tyvene er alene kommet afsted med et ukendt beløb i mønter ved nattens to indbrud hvor det først gik udover Fakta i Gilleleje og herefter Fakta i Hillerød, hvor indgangsdøren blev ødelagt af tyvene og mindst to betalingsmaskiner skåret op.

Hvis nogen har bemærket noget, så kontakt politiet på 1-1-4.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com
Sponsorerede links