Sankt Hans reddet på målstregen af lokale kræfter i Helsinge

HELSINGE: Sankt Hans aften var revet af plakaten i Helsinge, og ligesom i Gilleleje var der udsigt til en tom plads hvor bålet normalt ville ligge – men så trådte lokale kræfter til på rekord tid.

Den oprindelige udmelding var at der ikke var nogen som kunne/ville påtage sig opgaven med afholdelse af Sankt Hans, det udløste en kort tråd på gruppern ‘Os der bor i Helsinge’ – og så kom der nye boller på suppen.

– Vi er nogle frivillige der er gået sammen og har fået stablet en børnevenlig Sankthans på benene ved GADEKÆRET i HELSINGE søndag den 23. juni. Kl. 18.00. Der vil være mulighed for at lave snobrødved bålfade – dejen har vi fra bageren Sir Bake A lot – men pinde / grej skal I selv medbringe. Man kan også købe pølsehorn og dejlig varm kaffe på pladsen, lyder meldingen nu på ‘Os der bor i Helsinge’

Bag den hurtige etablering af arrangementet står Facebook gruppen “OS DER BOR I HELSINGE”, Frederiksborg Brand & Redning, Station Helsinge samt Helsinge – Danmarks Bedste Børneby.

En gruppe deltidsbrandfolk fra Frederiksborg Brand og Redning samt Gribskovs Brandkadetter har samtidig påtaget sig at stå for bålet som traditionen tro vil ligge ude i gadekæret – og samtidig sørge for at alt går rigtigt og sikkerhedsmæssigt til.

Skriv din kommentar her: