Seniorer hentede medaljer til Tisvilde Hegn i DM Sprint

TISVILDELEJE: Sidste måned hentede Tisvilde Hegn Orienteringsklub en håndfuld medaljer til Sjællandsmesterskaberne i byorientering. Og i weekenden gentog klubben præstationen, denne gang ved DM i samme disciplin.

Der blev løbet Danmarksmesterskaber i byorienteringsløb, eller sprint som det kaldes, og Tisvilde Hegns seniorer hentede indtil flere medaljer hjem til klubben.

Løbet foregik på DTU i Lyngby, som med sine mange forskelligartede bygninger, trapper og niveauforskellige er et virkelig svært område at orientere sig i. Desuden var der indlagt spærringer på nogle veje og passager, så det blev endnu vanskeligere at finde den hurtigste vej mellem bygningerne og finde posterne.

Tisvilde Hegns unge eliteløbere var alle i Tjekket til udtagelsesløb til VM. I deres fravær slog senioreliten til.

Thomas Greve Jensen. Foto: Presse.

Greve i topform
Om lørdagen var der individuelle konkurrencer i alle aldersklasser, og her viste Thomas Greve Jensen som vanligt suveræn topform og løb sig til guldet i H50 på den 3 km lange bane, hvor der undervejs skulle findes 19 poster.

Derudover var der sølvmedaljer til Erin Nielsen i D40, Leif E. Larsen i H65 og Keld Johnsen i H70.

Om søndagen var der stafet, hvor klubberne dystede mod hinanden i hold på tre eller fire løbere. Her var det igen seniorerne, der slog til. Det blev til sølv for Keld Johnsen, Leif E. Larsen og Bente Madsen, der stillede op i D/H60.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com