SF klar med kandidatliste: Otte borgere klar til kommunalvalg

KV21: SF har nu afsluttet urafstemningen om de sidste to pladser på partiets kandidatliste til kommunalvalget til november. Blandt kandidaterne er politiske veteraner som Susan Kjeldgaard og Kirsten Rolfsager.

SF er klar med sin liste over kandidater, som stiller op til det kommende kommunalvalg senere på året. Ambitionerne er at sikre mindst to kandidater i byrådet.

“Som formandskab er vi stolte af at kunne præsentere alle disse gode kandidater som repræsentanter for SF Gribskovs politik. Vi arbejder fra nu af benhårdt på at hjælpe vælgerne med at stemme to af vores kandidater ind kommunalbestyrelsen”, lyder det fra partiet i en udsendt pressemeddelelse.

Listen over kandidater er som følgende:

  1. Jens Rane Holck
  2. Mathias Zilberberg
  3. Kirsten Rolfsager
  4. Susan Kjeldgaard
  5. Jens Hoffmann
  6. Kirsten Juul
  7. Lars Kiilerich Laustsen
  8. Børge Sørensen

“Vi har unge og gamle med på listen. Mænd og kvinder. Kandidater i mange forskellige livssituationer som bor fordelt ud over hele kommunen. Det passer os godt som folkeparti at dække borgerne bredt, og vi mener således at kunne tilbyde vores politik udlagt af personlige kandidater for en hver smag”, skriver SF.

Jens Rane Holck, spidskandidat SF Gribskov.

Blandt mærkesagerne er miljøet.

“Vi vil gøre en dyd ud af nødvendigheden omkring klimaforandringerne. Måske er vi alle snart klimaflygtninge i en eller anden forstand. Om ikke andet så fremmedgjort fra vores eget drikkevand. Og det ser ud til at klimakrisen kun forstærker uligheden”, forklarer spidskandidat Jens Rane Holck.

Vil du læse mere om mærkesagerne kan du klikke her: Politisk program, SF.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com