Skolelærer valgt som spidskandidat for SF Gribskov

GRIBSKOV: SF Gribskov har valgt ny spidskandidat til det kommende lokalvalg næste år. Valget er faldet på folkeskolelærer Jens Rane Holck, som håber at kunne genetablere partiet i det lokale byråd til næste år.

Jens Rane Holck overtager gerningen efter Britta Christholm, som har overladt kandidaturet for at hellige sig nye og krævende arbejdsforhold samt en familieforøgelse. Hun bliver dog i bestyrelsestøjet.

Jens har god erfaring i partiet som mangeårigt medlem og nuværende næstformand. Til daglig er han folkeskolelærer i en skole i Melby og desuden far til fire. Her er også formand for Kulturskolen, for Ramløsespejdernes bestyrelse, medlem af Tisvilde lokalråd, medlem af Fredbogårdfondens bestyrelse i Græsted, medlem af Tisvilde orienteringsklub og medlem af rockbandet Lyden af Lycra.

Han tænker, at en af hans første opgaver som spidskandidat bliver at møde de potentielle vælgere.

– Vi skal ud og høre folk i alle hjørner af kommunen, hvordan de ser en grøn og solidarisk politik udfolde sig i Gribskov kommune, udtaler han i en udsendt pressemeddelelse og oplyser, at partiet i den kommende tid vil inddrage borgerne for at formulere et valgoplæg til KV21.

– Jeg tror at min person vil være den rette til at træde ind, samle tråde og forny i kommunalbestyrelsens arbejde, så vi får hele kommunen med, og vi faktisk arbejder for alle – også den borger, som ikke føler sig hørt nu, forklarer han og fortsætter:

– Med SFs politik vil vi føre Gribskov ind i fremtiden uden at knække linen til græsrødderne. Det handler om at tage alle mennesker seriøst som agenter for udvikling af hele vores kommune. Den bedste løsning bliver altid truffet at de berørte selv i fællesskaber. Vi skal turde lokaldemokrati, borgergrupper, lokalråd, frivillige organisationer. Og de bedste til at forvalte dette er kommunalt ansatte med rimelige arbejdsvilkår. Den bedste måde at samle os på til dette er via kultur og infrastruktur.

Britta Christholm. Foto: Presse.

Går med tungt hjerte
Den tidligere formand, Britta Christholm, er tryg ved at overlade tøjlerne til sin partikollega.

– Det er med tungt hjerte, at jeg overlader posten som spidskandidat, jeg ville gerne stå i front for kampen om en grønnere og mere social retfærdig kommune. Heldigvis er jeg tryg ved at overlade posten til Jens, som jeg ved vil arbejde for mange af de samme dagsordener som jeg, forklarer hun.

Hun peger også på, at der venter en udfordring for partiet, hvis det skal slå sig fast i byråddet til næste år.

– Det har jo været nogle triste år at være SF’er her i Gribskov siden valget 2014, hvor vi desværre ikke opnåede genvalg. Men jeg tror tiden er klar til en grønnere dagsorden, som SF jo står for. Noget tyder også på at skoleområdet skal prioriteres, det ved jeg, at Jens er mand for, slutter hun.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com