Skorstensbrand lukkede hovedgaden i Tisvilde

(Foto: Netavisen Gribskov)

TISVILDELEJE: En alarm om skorstensbrand på Hovedgaden i Tisvildeleje gav knas i den ellers ivrige trafik gennem byen, søndag formiddag.

Søndag formiddag var der, nærmest vanen tro, en massiv tilstrømning af biler til og fra den store P-plads, men en alarm om ildløs i en skorsten kl. 11.30 betød at der kom en gevaldig prop i Hovedgaden, bestående af en række brandkøretøjer fra Helsinge, en stigevogn fra Hillerød og patrulje fra Nordsjællands Politi.

Mens brandfolkene arbejdede på stedet, havde en hel del bilister mere end almindeligt svært ved at forstå at de ikke ‘bare lige’ kunne sno sig ind og ud mellem brandbilerne.

Det endte med at politibetjentene fuldstændig afspærrede Hovedgaden, og al trafik ned mod stranden blev afvist på stedet. Der var i sagens natur en række bilister som var på stranden da alarmen lød, og disse blev hjulpet udenom brandstedet via Hulvej og Hyrdebakken.

Det var brandkøretøjerne fra Helsinge, som arbejdede på stedet og grundet den meget høje skorsten måtte der rekvireres en stigevogn fra Hillerød for sikkert at få nedkæmpet skorstensbranden. Først da slukningsarbejdet var overstået kunne der igen åbnes for trafikken på Hovedgaden, dette skete efter en indsats på over to timer.

Skriv din kommentar her: