Skovsminde ansætter ny centerleder

Louise Raft, ny centerleder i Skovsminde har god erfaring som cykelpilot fra tidligere arbejde. Her er hun ude at køre for en beboer fra Skovsminde. Tekst: David Abildgaard. Foto: Skovsminde.
GRÆSTED: Plejecentret Skovsminde i Græsted har fået ny centerleder. Ind er kommet Louise Raft, 42 år, som havde første arbejdsdag denne måned.

Skovsminde har ansat centerleder Louise Raft, som er uddannet sygeplejerske og har en master i positiv psykologi. Hun får ansvaret med at drive centret og fortsætte en positiv udvikling.

Louise vil ifølge en udsendt pressemeddelelse lede arbejdet ud fra ‘en positiv og styrkebaseret tilgang’, og ser blandt andet projekt ‘Cykling uden alder’, der indbefatter køreture på cykel og rickshaw med de ældre, som en positiv tilføjelse i tilgangen med beboerne. Hun er selv cykelpilot fra tidligere arbejde og har allerede været ude at prøvekøre centrets el-cykler med beboerne.

“Jeg synes, at Skovsminde er et dejligt sted og glæder mig til at vi sammen kan gøre det endnu bedre”, forklarer den nye centerleder i en udsendt pressemeddelelse.

Leave a Reply