Snør løbeskoene: Bibliotek inviterer til påskeløb

Påskeløbet følger rundt om byen og har i alt 17 poster, du skal finde. Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.
GRÆSTED: Påsken byder på indtil flere udendørs oplevelser. En af dem finder sted i Græsted, hvor det lokale bibliotek BLIK har arrangeret et påskeløb med 17 poster fordelt rundt om i byen.

Korrektion: Vi skrev i den oprindelige artikel, at der var tale om en fælles gåtur. Den går desværre ikke på grund af Covid-forbud. Der er derfor tale om, at man kan tage turen på egen hånd og gerne sammen med familie og venner. Vi beklager fejlen, red.

BLIK-Græsted Bibliotek inviterer til en tur rundt om Græsted med i alt 17 poster, hvor man kan svare på spørgsmål om påsken og andet. Posterne har bogstaver, som kan danne et ord.

Turen følger Græsteds Perimetersti, som er en ca. 6 km rute rundt om byen.

Sådan deltager du
Vil du gerne deltage, så kræver det, at du downloader en app til mobilen. ”Woop” hedder appen og kan hentes i App Store eller Google Play.

Når du har app’en, så kan du starte turen ved indgangen til BLIK på Græsted Stationsvej 10 A. Turen både starter og slutter her.

Derefter starter du app’en og logger ind enten via Facebook, email eller som gæst.
Tryk derefter på ”jagt”. Find jagten: ”BLIK påske Løb” og tryk på den. Tryk på ”Start”.
Følg kortet og besvar de spørgsmål, som dukker op på din skærm.

Vær opmærksom på, at appen skal være åben under hele gåturen, så det er en god ide, at lade sin telefon helt op, inden man begiver sig ud på ruten.

Læs mere her: Påskeløb med BLIK (Link til Facebook-gruppe)

Påskeløbet følger rundt om byen og har i alt 17 poster, du skal finde. Klik for større version.

Leave a Reply