Socialdemokraterne vælger spidskandidat i Gribskov

Mikkel Andersen. Foto: Presse.

GRIBSKOV: Mikkel Andersen blev på Socialdemokraternes opstillingsmøde valgt som partiets spidskandidat i Gribskov. Det skete i tæt løb med Morten Dahlberg som partiets anden opstiller.

Medlemmerne i Socialdemokratiet i Gribskov valgte i går, tirsdag, sin kommende borgmesterkandidat. Valget faldt på Mikkel Tornehave Andersen, som sikrede kandidaturet med 59,3 procent af stemmerne.

“Jeg er meget taknemlig og ydmyg over valget. Tusind tak for tilliden. Også stort tak til alle der lagde deres kræfter i dette valg, der bliver brug for rigtig mange aktivister frem mod valget i 2021. Der skal også lyde en tak til Morten for kampen”, skriver Mikkel Andersen i en udsendt pressemeddelelse fra partiet.

Urafstemningen skete elektronisk, hvilket var første gang for lokalpartiet.

“Vi har i kandidatudvalget gjort alt, hvad der stod i vores magt for, at alle der har villet stemme også har haft mulighed for det. Resultatet af urafstemningen har vist, at det arbejde har båret frugt, idet stemmeprocenten ligger på linje med de seneste fire afstemninger, der har været i partiet. Stemmeprocenten blev denne gang 66,5 pct.”, oplyser partiet i den udsendte pressemeddelelse.

Kandidatudvalget vil fremadrettet arbejde videre med de øvrige kandidater til listen.

Morten Dahlberg var også opstiller, og fik 46 stemmer mod Mikkels 67.

“Nu har medlemmerne talt, og vi skal have arbejdstøjet på så vi kan stå samlet og styrket frem mod valget i 2021. Det er vores pligt, at de stemmer vi har fået, og får, også bliver omsat til Socialdemokratisk politik og handling for borgerne. Aller vigtigst er det, at efter 2021 så sidder der en socialdemokratisk borgmester i Gribskov kommune”, oplyser han.

Fakta
Mikkel Tornehave Andersen er 46 år, bor i Gilleleje og er gift med Charlotte. Sammen har de 2 piger på 9 og 15 år.

Mikkel er uddannet ambulanceredder og er nu konsulent i LO Hovedstaden.

Leave a Reply