Sofie hentede første EM medalje til Gilleleje Bokseklub

GILLELEJE: Mandag var der dækket op i Gilleleje Bokseklub til snacks, lidt til ganen og også lidt til maven, det var en del af en hyldest af 17-årige Sofie Rosshaug, der i weekenden vendte hjem fra U19-EM i Montenegro med en bronzemedalje om halsen. Det var også en sejr for Gilleleje Bokseklub, idet Sofie er klubbens første EM-medaljevinder nogensinde.

Sofie var tæt på at gå videre og blive sikret mindst sølv – men i semifinalen måtte den 17-årige U-19 bokser acceptere sit nederlag med cifrene 3-2 til Sara Civkovic fra Serbien, og tage hjem med bronzemedaljen om halsen.

Sofie har dog allerede sat kursen mod endnu et U19-EM, da det næste gang ruller af stablen i Bulgarien april 2022 – og blot to år senere satse hun benhårdt på en mulighed for at komme til OL i 2024.

Første EM medalje til GBK
Med sin flotte sejr i Montenegro fik Sofie også skrevet sig ind i historiebogen for Gilleleje Bokseklub, idet Sofie er den første bokser fra klubben som hjembringer en medalje fra EM.

– Du skal huske på at du hverken tabte guld eller sølv – men du vandt bronze og du er den 3. bedste u19-bokser i Europa, det er der fandmne ikke mange andre der kan prale af, lød det ligeud fra Thomas Møllenberg, Formand for Gilleleje Bokseklub.

Gilleleje Bokseklub blev etableret i 1982, og i klubbens nu 39-årige historie er der ingen som tidligere har bokset sig frem til medaljerækkerne ved EM, og det er klubben som helhed stolte af, og stoltheden over den unge kvindelige bokser strålede da også ud af hendes forældre som også deltog i fejringen i bokseklubben.

Thomas Møllenberg havde dog et lille es gemt i ærmet for udover at fejre Sofie Rosshaug med højtideligheden og række hende en stor buket blomster – så havde man i klubben også besluttet at belønne Sofie’s indsats med en kontant bonus på 5000,- kroner – se hele fejringen af Sofie i videoklippet herunder artiklen.

(Pressefoto: Gilleleje Bokseklub)

(Pressefoto: Gilleleje Bokseklub)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

(Foto: Allan Andersen)

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com