Sol og Strand Gilleleje klar med økonomisk håndsrækning til lokale projekter

Sidste års vindere ”Byens Venner” repræsenteret ved Palle Mandrup og Claus Bottelet og bureauchef Bianca Wille. Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.
GRIBSKOV: Sol og Strand åbner igen for ansøgninger til en pulje, der kommer lokale foreninger og ildsjæle til gode. Der er i alt mulighed for at få del i en pulje på 30.000 kroner, som er dedikeret til gode lokal-projekter.

Sol og Strand søger lokale foreninger og ildsjæle, som har projekter, der er værdig til økonomisk støtte. Byens Venner, Hornbæk, Helsingør Gospel KFUM Spejderne Blistrup, Open Air Opera er alle projekter og foreninger, som de seneste to år har nydt gavn af ‘Sol og Strands Lokale Håndsrækning’, som initiativet bliver kaldt.

– Vi ved fra tidligere uddelinger, at der lokalt findes et meget stort engagement, og vi ønsker tilsvarende at være en aktiv del af lokalsamfundet. Derfor er det glædeligt, at vi kan være med til at understøtte projekter, som har betydning for ikke alene fastboende men også for sommerhusejere og feriegæster, fortæller Bianca Wille i en udsendt pressemeddelelse.

Søg inden 15. februar
Ansøgningsfristen er 15. februar 2021, og herefter vil tre projekter blandt alle indkomne ansøgninger blive udvalgt af lokalkontoret. Det bliver efterfølgende op til ejerne af sommerhuse tilknyttet kontoret i Gilleleje at afgøre, hvordan pengene skal fordeles mellem de tre nominerede projekter.

– Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvilke projekter man kan søge om penge til. Det eneste kriterie er, at der skal være tale om projekter i de områder, vi udlejer sommerhuse, siger Bianca Wille.

Det er muligt at ansøge via hjemmesiden: https://www.sologstrand.dk/om-os/haandsraekning_ansoegning.aspx

FAKTA
Sol og Strand har på landsplan afsat i alt en million kroner til projekter i de områder, hvor den fondsejede virksomhed udlejer sommerhuse.

Sol og Strand Feriehusudlejning er en dansk og fondsejet virksomhed, der siden 1979 har serviceret, markedsført og udlejet privatejede ferieboliger i hele Danmark. Foruden hovedkontoret har Sol og Strand 22 lokalbureauer fordelt rundt om i Danmark og omkring 6.500 private sommerhuse til udlejning.

Leave a Reply