Solouheld: Bilist endte på siden i Gurre Å

VILLINGERØD: Tidligt torsdag morgen gik det galt for en kvindelig bilist på Villingerødvej, køreturen endte nede i Gurre Å.

Kvinden kom kort efter kl. 05 kørende ad Villingerødvej, fra Dronningmølle og i retning mod Esrum, og i det lange svage vejsving er det så gået galt for bilisten.

Bilen er kommet ud i rabatten i højre side lige før Gurre Å, og på den forkerte side af autoværnet. Bilen røg gennem noget buskads, iden den strøg ned i Gurre Å med fronten først. Bilen tippede forover, således at den knuste et stort betonrør i siden af åen med taget og dette fik også en del af bilens tag til at blive trykket ned.

Den uheldige bilist skal dog ikke være kommet noget alvorligt til efter den ufrivillige vandgang, hvor både politi, ambulance og brandvæsen blev tilkaldt.

Bilen kommer dog næppe ud at køre igen.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)

2 KOMMENTARER

  1. Hvordan kan man køre galt der????? Med mindre hastigheden har været høj eller mobilen har været indvoldveret

  2. Heldigvis var det kun bilen det gik ud over. Det er ikke første gang og det kunne være gået meget værre. Budskabet til kommunen må være, at autoværnet skal forlænges både her og ved Koldekilde å Syd for Villingerød, så bilister, der kører galt lander på marken frem for et voldsomt fald ned i åerne.

Leave a Reply