Foto: Presse. Tekst: Siff Camilla Kingod.

RAMLØSE: I aften kan du komme på en musikalsk rejse med bandet Megafauna. Bandet fylder Ramløse Kirke med nordiske toner fra kl. 20. Der er gratis entré.

Megafauna tager dig med på en musikalsk rejse i Norden, når de i aften giver koncert i Ramløse Kirke. Megafauna spiller nordisk folk-musik, som du ikke har hørt det før.

– Publikum kan forvente en koncert med sange fra de norske fjelde, de svenske skove og de danske øer, siger bandmedlem Christian Coff til Netavisen og fortsætter:

– Megafauna er nordisk folketone på blæsere, tangenter og trommer: det er lyden af træ, metal, strenge og vind.

Utraditionel lyd
Megafauna har en egen og utraditionel lyd. Den unge kvartet krydrer gamle folkemelodier med rytmiske noter fra blandt andet jazz og world. Med en utraditionel kombination af indstrumenter leger Megafauna med det nordiske tonesprog og kæler for både klassiske melodier og egne kompositioner. Undervejs skaber de nye musikblomster til den nordiske tonefauna.

Om Megafauna
Megafauna har eksisteret i 2,5 år og består af Christian Coff på fløjter og altklarinet, Marika Thinggaard Andersen på klarinet og basklarinet, Niels Ørts Ottosen på harmonika og klaver og Anders Hvidberg-Hansen på percussion og tingeltangel.

Du kan høre et udpluk af Megafaunas musik fra deres koncert på Haderslev Mølle i 2016 nederst i artiklen.

TID: Tirsdag den 10. juli, kl. 20.
STED: Ramløse Kirke, Frederiksværkvej 132, 3200 Helsinge.
ENTRÉ: Gratis

Giv din mening til kende: