Gilleleje Kirke. Foto: Denstoredanske.dk.

GILLELEJE: Torsdag den 16. august kl. 20 er der koncert i Gilleleje kirke. Alle er velkomne.
 
Der er sommerkoncert med koncertpianist Ulrich Stærk og sopran Tine Skat Matthiessen. De vil synge sange af Richard Strauss, Hugo Wolf og Poul Schierbeck. Der er gratis adgang og alle er velkomne til at kigge ind.

Et dygtigt makkerpar

Tine Skat Matthiessen er opvokset i København i en musikalsk familie. Hun fik sine første musikalske erfaringer på Sankt Annæ Gymnasiums Grundskole og senere i DR PigeKoret. Hun har en master i Art Song and Oratorio og har studeret i Solistklassen på Syddansk Musikkonservatorium og Skuespillerskole. 

Hun har blandt andet erfaringer som Silvia i Haydn’s ”L’isola disabitata”, Despina i Mozarts ”Così fan tutte” samt som titelpartiet i Carl Orff’s ”Die Kluge”.

Ulrich Stærk fik sin debut som koncertpianist i 1989 og har gjort karriere rundt om i Europa med koncerter i bl.a. Paris, Wien og London. Han har samarbejdet med kunstnere som Yo-Yo Ma, Barbara Frittoli, Inga Nielsen og Rubinstein Kvartetten samt været solist med Slesvig-Holsten Symfoniorkester, DR Radiosymfoniorkestret, Tivolis Symfoniorkeser og landsdelsorkestrene i Århus og Sønderjylland.

Ulrich Stærk har optrådt ved en række festivaler i Helsinki, Glasgow, Arc-et-Senans og Paris. I øvrigt har han indspillet musik af den amerikanske guldalderkomponist Louis Moreau Gottschalk og medvirket som akkompagnatør på talrige indspilninger. Ved siden af sin travle koncertkarriere er Ulrich Stærk docent ved Det Kgl. Danske Musikkonservatorium.

TID:  Torsdag den 16. august kl. 20.
STED: Gilleleje Kirke.
ENTRE: Gratis.

Giv din mening til kende: