Sophienberg Slot i Rungsted har fået nyt liv

Denne artikel er sponsoreret. Sponsorede artikler bidrager til at holde denne lokalavis gratis for brugerne. Foto: Ramblersen/wikimedia

Morten og Christel Lund har sat nyt liv i det 275 år gamle slot, Sophienberg Slot, i Rungsted. Slottet ligger blot 20 min. nord for København, hvor de smukke døre åbnes for fester, bryllupper og konferencer. Sophienborg Slot har stået tomt i flere år, men med hjælp fra Morten og Christel er det altså igen åbent for selskaber og konferencer.

Slottet har en smuk privat park samt en udsøgt panoramaudsigt ud over Øresund. Derfor er Sophienborg Slot det ideelle sted at afholde bryllup, firmafest, barnedåb og meget andet, hvor der er plads til op mod 125 gæster. Morten og Christel har valgt at leje slottet via en lejeaftale for foreløbig 2019 – men med mulighed for forlængelse.

2017 bød på ombygning af slottet til boliger
Sidst, der var aktiviteter på Sophienborg Slot, var i 2017. Her opkøbte ELF Development, et projektudviklingsselskab, slottet for 51 mio. kroner. Planen var at ombygge slottet til 21 moderne og nye boliger. Dette godkendte Slots- og ejendomsstyrelsen dog ikke. I stedet har Morten og Christel altså lejet sig ind og anvender slottet til konferencer og fester. Det er ikke første gang, at Morten og Christel foretager sig dette, idet de i de sidste fem år har drevet Næsbyholm Slot sammen. Derudover har Christel igennem 15 år været professionel bryllupsplanlægger, mens Morten driver vinfirma ved siden af.

Konferencer og møder, slotsfest samt foto og TV
Sophienberg Slot byder på et væld af muligheder. Ønsker virksomheder at afholde professionelle og unikke møder og konferencer, er slottet den perfekte lokation. Diverse pakker kan købes alt efter mødets eller konferencens tidsrum. Alt fra under tre timer til 1,5 døgns møder og konferencer kan bookes i slottets mange møderum. Dertil kan udfordrende aktiviteter og sjov teambuilding arrangeres, hvilket i den grad gør mødet eller konferencen anderledes og sammenbringende.

Der kan også holdes fest på slottet ved begivenheder såsom fødselsdag, mærkedag, firmafest eller konfirmation. Brunch, frokost, beer og barbeque eller heldagsarrangementer kan købes, hvor musik, udsmykning og mad selvfølgelig tilbydes. Er der brug for overnatning til gæsterne, kan dette ligeledes tilkøbes. De smukke lokaler, udsigt og park er ikke kun henvendt til fest og konferencer. Slottet kan nemlig også danne ramme for TV-optagelser, fotoshoots og meget andet.

Det eventyrlige slotsbryllup på Sophienborg Slot
Slotsbryllupper er mange brude og gommes drøm, og Sophienborg Slot er perfekt hertil. Eventyrbrylluppet vil både være unikt, luksuriøst, privat og romantisk – præcis som et slotsbryllup bør være. Bryllupspakker kan købes eller designes selv. Det kan f.eks. indeholde reception, pre-dinner drink, bryllupsmenu, vinmenu, kaffe, cocktailbar, fakler, rød løber, betjening og bryllupskoordinering.

Dertil kan værelser også tilkøbes, hvis gæsterne skal have mulighed for at overnatte. Til bryllupper hører sig selvfølgelig brudepigekjoler og brudekjoler til, og mangler du inspiration hertil, kan du læse meget mere om det her.

Giv din mening til kende: