Sort BMW smadret mod vejtræ: Ingen kom noget til ved uheldet

GILLELEJE: Torsdag eftermiddag blev Nordsjællands Politi alarmeret om en smadret BMW på Parkvej, hvor der lå vragrester spredt over et stykke af rabatten, men ingen personer i nærheden.

Nordsjællands Politi blev alarmeret kl. 16.44 efter bekymrede bilister var stoppet op, men ikke kunne se nogen i nærheden af bilen som stod efterladt delvis ude på vejbanen, uden katastrofeblink eller advarselstrekant.

En patrulje kom frem til stedet og her fik politiet kontakt til bilens ejermand, en lokal 18-årig mand, som ifølge de offentlige registre nåede at være ejermand af den sorte BMW i 17 dage inden den endte i vejtræet på Parkvej.

Trods skaderne på bilen og flere udløste airbags er der ingen oplysninger hos Nordsjællands Politi om nogen form for personskade – kollisionen med vejtræet bliver således alene en sag mellem den 18-årige bilist og hans forsikringsselskab.

Inden politipatruljen forlod uheldsstedet satte betjentene som en ekstra service bilens katastrofeblink til, samt opsatte en advarselstrekant på stedet, indtil vejservicen kunne komme til stede og fjerne BMW’en.

Vejtræet klarede sammenstøddet væsentligt bedre end den sorte BMW. (Foto: Allan Andersen)

 

 

 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Annonce:

Annonce:

Skriv en kommentar