Stjernespækket spændingsfilm om modehuset Gucci i Gilleleje Bio

GILLELEJE: Torsdag d. 2. december er der premiere på ”House of Gucci”, instrueret af mesterinstruktøren Ridley Scott. Filmen er inspireret af den chokerende sande historie om familien bag det italienske modehus Gucci.

Da Patrizia Reggiani (Lady Gaga), en outsider fra beskedne kår, gifter sig ind i Gucci-familien, skaber hendes uhæmmede ambitioner store konflikter i familieimperiet. Det udløser hurtigt en hensynsløs spiral af forræderi, dekadence, hævn og i sidste ende … mord. Gennem tre årtier ser vi, hvad et navn betyder, hvad det er værd og hvor langt en familie vil gå for kontrol.

Vi følger familien fra tiden, hvor alt stadig er glamourøst frem til den skandaløse retssag, hvor Patrizia Reggiani idømmes 26 års fængsel for planlægning af drabet på sin eksmand, Maurizio Gucci, barnebarn af modedesigneren Guccio Guzzi og arving til hele Gucci-dynastiet. Juridiske slagsmål, arvestridigheder og en ekstravagant livsstil blev begyndelsen på enden for Maurizio og hans kone, Patrizia, kendt som Den Sorte Enke.

På rollelisten ses Al Pacino, Lady Gaga, Jeremy Irons m.fl. Halv pris for Biografklub Danmark medlemmer.

Børn og barnlige sjæle kan hygge sig med ”Familien Jul og Nissehotellet” og Disneys ”Encanto”.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com