Stor dokumentarfilmfestival klar til Gribskov Kommune

Foto fra filmen The Hotel.

GRIBSKOV: Filmfestivalen CPH:DOX indleder de internationale dokumentarfilmfestivaler i København i marts ved at kigge forbi Gribskov fra og med i morgen under banneret “DOX:ON:TOUR”

DOX:ON:TOUR er et samarbejde mellem CPH:DOX, 14 kommuner i Hovedstadsregionen og Kulturministeriet og finder sted i perioden 16. marts – 5. april.

I Gribskov er Tisvilde Bio, Kulturhavn Gilleleje og Gilleleje Bio værter for filmfestivalen. De tilbyder et fælles program i samarbejde med unge fra Helsinge Ungdomshus (U-Huset) og i tilknytning til konceptet har gymnasiet afholdt en workshop i samarbejde med “Projekt Everyday”, hvor de unge lærer at producere videofilm ved brug af Smartphones.

Dokumentarfilmfestivalen CPH:DOX giver borgerne mulighed for at få nye og spændende kulturoplevelser tæt på deres hjem og på tværs af kommunegrænser. Initiativet er en del af den regionale kulturaftale: “Kulturmetropolen 2016-19” med fokus på unge, musik og events.

Billetpris for voksne er: 75 kr. og børn/unge u. 21 år: 25 kr. og giver mulighed for at opleve dokumentarfilm, debatter med instruktører, forfattere og unge der udøver musik samt performer.

Billetsalg til forestillingerne foregår via biografernes egen hjemmeside; tisvildebio.dk og Gillelejebio.dk.

Programmet lørdag
OBS: Dokumentarer sendes i både Gilleleje Bio og Tisvilde Bio

Kl. 15.15 (GILLELEJE BIO): Musik/performance med unge fra Helsinge Ungdomshus (U-Huset):
Sanger og sangskriver Morten Rolskov optræder. Morten er lokal med et stort netværk i Gilleleje. Denne aften er han soloartist og leverer smukke, intense og groovy fortolkninger af kendte sange samt egne kompositioner. Musikken er inspireret af latin-beats.

Kl. 15.15 (TISVILDE BIO): Musik/performance med unge fra Helsinge Ungdomshus (U-Huset). Bandet ”Sound Of Lime” spiller. Det er et indie-rockband med tilknytning til Nordsjælland som består af 4 unge musikere. Bandet er inspireret at hverdagen. Musikken er let identificertbar for enhver lytter, hvor humor og særiøse følelser spiller side om side.
Serveringspiger klædt i specielt outfit, byder på drinks og pindemad.

Kl. 16-17.25 (BEGGE BIOGRAFER): Film: The Islands and the Whales (2016)

Kl. 17.25 (BEGGE BIOGRAFER): Transmitteret Livedebat ved Greenpeace.

Se resten af programmet på www.gribskovbib.dk.

Giv din mening til kende: