Stortalent fra Gilleleje genvinder Sjællandsmesterskab

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Genrefoto: Sascha Luehr, Pixabay.
GILLELEJE: 14-årige William Steinmann viste igen talentet ved seneste afholdte Sjællandsmesterskaber for 2020 i OL-Trap, som er en disciplin indenfor lerdueskydning.

Dansk Flugtskydnings Forbund har holdt Sjællandsmesterskaber for 2020 i OL-Trap på Gilleleje Jagtforenings baner. Og her lykkedes det William Steinmann at genvinde Juniorrækken som dækker skytter op til 21 år – det på trods af, at han selv kun er 14 år. William ramte 40 lerduer, mens nærmeste konkurrent, Poul Rasmussen fra KFK, København, måtte nøjes med 30 lerduer.

De ‘gamle’ kan også
Det er dog ikke kun teenagerne der viste tænder i Gilleleje Jagtforening. Klubben tog også alle pladser i Old-Boys rækken med Mogens Andersen, Niels-Ove Skøtt og Thomas Hansen. I Veteranrækken tog Gilleleje Jagtforening sølv ved Karsten Larsen og Bronze ved Leif Hansen.

Olympic Trap (eller OL-Trap som det også hedder) er den ældste olympiske flugtskydningsdisciplin og har været en del af det olympiske program siden 1900. I denne disciplin afsendes lerduer med en hastighed af over 100 km/t i en for skytten ukendt retning.

Vil du gerne vide lidt mere om sporten, så kan du få en introduktion på engelsk herunder:

Leave a Reply