Subaru afslører splinterny Forester

Ny Forester er vokset med lidt over en centimeter i længden og to i bredden. Interiøret giver mere plads, og selvom den nye Forester er lidt lavere samlet, er frihøjden stadig generøse 22 centimeter. Akselafstanden er steget med tre centimeter, hvilket giver endnu mere stabil hastighed og kortere overhæng.

Den nye Forester lanceres med Subaru’s nyeste drivline teknologi – Subaru e-BOXER. Hjertet er en 2-liters boksermotor med direkte indsprøjtning, assisteret af en elektrisk motor integreret i Lineartronic gearkassen. Den ny Forester vil kunne køre lidt over havlanden kilometer alene på el. e-BOXER indeholder et 118,4 volt system, der er lades under kørsel. Installationen tilføjer 17 hk og 65 Nm til drivhjulseffekten.

Ny Forester præsterer i de danske bilhuse i efteråret og lanceres i fire designs – Base, Active, Ridge og Summit med stigende udstyr. Samtidig vil Subaru XV også blive lanceret med e-BOXER som drivline alternativ.

Følg med i det seneste på det danske bilmarked. Netavisen Gribskov har i et forsøg på at kunne favne bredere uden at tære på vores redaktionelle ressourcer, indledt et samarbejde med bilportalen Bidt af Biler, der med base i Nordsjælland har en mission om at levere læseværdige bilnyheder, tilpas nørdede brugeranmeldelser og indsigtsfulde reportager om nye og kommende biler til det danske – og nordsjællandske marked.

Skriv din kommentar her: