Syng dig glad i Det Gamle Posthus

Foto: Genrefoto. Tekst: Presse/Siff Camilla Kingod.

Foto: Pixabay.

GILLELEJE: Gillelejes nye folkehus, Det Gamle Posthus, åbner dørene for musik og fællessang med SYNG DIG GLAD over fire onsdage i det resterende år.  Har kan du komme og synge sammen med andre sangglade mennesker – uanset hvilken stemme, du måtte stemme i med.

SYNG DIG GLAD er et nyt tilbud til alle, der har lyst til at slippe stemmen fri i fællesskab med andre. Her er ingen krav om særlige musikalske evner eller forudsætninger – ingen krav om at skulle indordne sig i stemmer og tilrette sig de traditionelle kor-krav om musikalitet og tonerenhed. Eneste krav er lyst til at synge og høre glad musik fra højskolesangbogen sammen med andre.

Glæde og tryghed
–  SYNG DIG GLAD har til formål at samle mennesker i et fællesskab ved sangens glæder. Det er en kendsgerning, at der er en direkte forbindelse mellem fællessang og hjertekulen. Fællessang påvirker ikke bare hjertet, men også tårekanalerne, følelseslivet og glæden over at være sammen om noget afslappende og rart. Enhver ved at musik og sang har en dejlig afslappende indvirkning på vort helbred og vort velbefindende. Deltagerne i SYNG DIG GLAD skal opleve den glæde og den tryghed, som højskolesangbogens sange og tekster indbyder til, udtaler Gurli Wentzel Larsson, der er arrangør af det nye fællessangstilbud, i en pressemeddelelse.

Levende musik
Gurli Wentzel Larsson har allieret sig med et par lokalkendte musikere; komponist og musiker Erling Bevensee samt pianist og orkesterleder Erik B. Jensen. De vil akkompagnere fællessangene og bidrage med humor og musikglæde.

Hen ad vejen er det planen, at musikledsagelsen bliver udvidet med enkelte musikere på for eksempel violin, harmonika, guitar, bas eller trommer. Og til det søger arrangørerne hjælp.

Musikere søges
– Kan du spille alskens lettere musik efter noder, er du måske den ekstra vitaminpille vi kan bruge for at komplettere musikken, udtaler Gurli Wentzel Larsson,

Så spiller du bas, guitar, trommer, harmonika, violin eller noget helt andet, og har du lyst til at spille med, skal du endelig ikke tøve med at kontakte arrangørerne.

Tilmelding nødvendig
Det er nødvendigt at tilmelde sig SYNG DIG GLAD. Ønsker du at deltage – med din stemme eller et andet instrument, skal du derfor kontakte arrangøren Gurli Wentzel Larsson via email: syngdigglad@frijsenvang.dk eller mobil 51 20 07 13.

Fra den 15. oktober vil du kunne læse mere om arrangementer på SYNG DIG GLADs nyoprettede hjemmeside www.syngdigglad-gilleleje.dk.

Det Gamle Posthus i Gilleleje er nu et Folkehus, der huser forskellige foreninger og tilbud. Nyeste tilbud er SYNG DIG GLAD, der starter op onsdag den 31. oktober.

Gratis for medlemmer
Du skal være medlem af foreningen ”Det gamle Posthus” for at deltage i SYNG DIG GLAD. Er du det, er det gratis at deltage.

Et medlemskab koster 50 kroner om året, og du tilmelder dig ved at indbetale beløbet til Mobil Pay 38729 eller til Bankkonto reg.no. 2411 konto 6183382832. Du skal huske at påføre navn, adresse, email og telefonummer på tilmeldelsen.

For yderligere information, se hjemmesiden www.detgamleposthusgilleleje.dk. Her kan du læse mere om, hvordan du bliver medlem samt se andre aktiviteter i Det gamle Posthus.

TID: Onsdag den 31.  oktober, 14. november, 28. november og 12. december, klokken 16.30-18.30.
STED: Det Gamle Posthus, Stationsvej 8, 3250 Gilleleje.
ENTRÉ: Gratis for medlemmer af foreningen ”Det Gamle Posthus”.   

Giv din mening til kende: