Syv DM-medaljer til Tisvilde Hegn OK

Det blev til en imponerende sølvmedalje ved seneste DM. Foto er fra DM-mellem tidligere i år, hvor hun sikrede sig bronze i eliteklassen (D21) Tekst og arkivfoto: THOK.
ORIENTERINGSLØB: Som vanligt var Tisvilde Hegn Orienteringsklub godt repræsenteret, da der søndag den 13. september blev holdt danmarksmesterskaber i orienteringsløb på lang bane. Langdistancen blev løbet i Aabenraa Syd-terrænet, der bød på både bakker, mudder og underskov.

I klassen for damer over 21 var spændingen til at tage og føle på, fordi Tisvilde Hegns Agnes Nørgaard Kracht længe havde de hurtigste radiotider. Det var en utrolig flot præstation, fordi det er første år, Agnes deltager i den prestigefyldte klasse. Til sidst måtte Agnes dog se sig slået af Cecilie Friberg Klysner fra FIF Hillerød, der vandt med blot 33 sekunder på den 11,5 km lange bane.

Emil Øbro leverede igen en flot præstation. Foto: THOK.

Også hos herrerne over 21 blev det til sølv for Tisvilde Hegn Orienteringsklub, da Emil Øbro løb sig til en flot andenplads 1 minut og 42 sekunder efter vinderen.

I de ældre klasser blev det til guld for Tim Falck Weber i H55 og Keld Johnsen i H70, mens Thomas Greve Jensen løb med sølvet i H45 og Henrik Markvardsen i H50. I H65 gik bronzen til Leif E. Larsen.

Løbet blev afholdt med særlige coronaforholdsregler. Det betød, at alle løbere under 50 skulle i skoven om formiddagen, og først om eftermiddagen var det de ældre løberes tur. Desuden var det forbudt at samles før og efter løbet. I stedet kunne man følge løbet live på YouTube og løbende se resultater, efterhånden som deltagerne kom i mål.

Leave a Reply