Tag børnene til gratis sjov i vandets tegn

Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Screenshot/naturfamilier.dk

DRONNINGMØLLE: Danmarks Naturfredningsforening driver et netværk for børnefamilier ved navn “DN Naturfamilier”. De kommer nu på besøg i Dronningmølle tirsdag d. 7. juli kl. 14, som led i en stor Danmarksturné. Der vil på dagen blive afviklet et sjovt og spændende arrangement for børn, ud fra temaet ‘vand’. Alle er velkomne.

Alle er velkomne, uanset om I bor i kommunen eller blot er på sommer-visit, når DN Naturfamilier kører til Dronningmølle for at hygge nær stranden. Det sker 7. juli kl. 14- 15.30.

– Sommerturnéens tema er vand, og vi skal lege med vand-bingo, snitte fisk i træ og kigge på dyr vi fisker op af vandet, sammen med Naturfamiliers projektgruppe, og alle de lokale familier. Der er naturligvis også rig mulighed for at spørge ind til projektet Naturfamilier, lyder det fra tovholderne i en udsendt pressemeddelelse.

Der bliver også budt på en lille snack, kaffe og varm kakao.

– Og så sørger vi selvfølgelig også for at overholde Sundhedsstyrelsens retningslinjer, og bryder muligvis op i mindre grupper, hvis vi vurderer at vi er for mange samlet, oplyser gruppen.

læs mere her: https://www.naturfamilier.dk/find-en-tur/15777-sommerturne-naturfamilier-gribskov/

Sommerturnéen:
Over sommeren besøger bilerne 23 udvalgte Naturfamilie-gruppper, fordelt over hele landet.

Hvert sted holdes et lille arrangement på halvanden time om vand. Du kan se alle stederne i kalenderen. og på kortet her:

https://www.dn.dk/media/67317/plakat-med-datoer-print.pdf

Arrangementet er egnet for de fleste aldre, så uanset om dit barn går i vuggestue eller folkeskole, så er der god grund til at kigge forbi for en hyggelig dage i vandets tegn.

STED: Lergravssøen ved Dronningemølle Station. Kig efter det blå Naturfamilier-flag. Nordkrogen 2, Dronningmølle.
TID: 7. juli kl. 14
ENTRE: Gratis, alle velkomne. Tilmelding ikke nødvendig.

Leave a Reply