Tag del i ansvaret – Netavisen opretter fælles debatforum

GRIBSKOV: De fleste kritiske røster risikerer at drukne i støjen fra de sociale medier. I et forsøg på at sætte ekstra fokus på den lokale debat har Netavisen Gribskov nu oprettet en kommunal debatgruppe på Facebook: ‘Fri Debat Gribskov’. Kom og vær med!

Det kan være svært at kæmpe sig gennem kakofonien på de sociale medier, og særligt på Facebook er det en udfordring at råbe folk op, når man sekunderne efter at have trykket send kan se sit indlæg overhalet af folks familieopslag, fotoalbum og memes.

I et forsøg på at samle debatten og gøre den ekstra synlig for de lokale politikere og andre beslutningstagere i Gribskov, har vi her på avisen derfor oprettet en fælles Facebookgruppe. Gruppen er for alle, der gerne vil gøre Gribskov til et bedre sted at bo og arbejde i – Gruppen er for både borgere, lokale politikere, pendlere og hvem ellers der mener at kunne bidrage til den lokale samfundsdebat.

Klik og vær med: Fri Debat Gribskov.

Netavisen følger debatten
Alle er velkomne til at slå debatopslag op på siden, og redaktionen på Netavisen Gribskov sørger for, at de bedste og de mest relevante eller presserende indlæg bliver bragt på Netavisen Gribskov, der med mere end 150.000 månedlige besøgende kan garantere, at budskabet kommer ud til rette vedkommende.

Vi forbeholder os også ret til at tage fat i dig, såfremt du har bragt et indlæg, som vi føler kan danne basis for en større artikel.

Du er også mere end velkommen til at tippe redaktør David Abildgaard med historier. Det kan ske via tlf.: 2634 3136 eller via mail: david@netavisengribskov.dk.

Giv din mening til kende: