Tag til anderledes Gudstjeneste blandt slotsruinerne

Søborg Slotsruin bliver mandag befolket af både præster, gospelsangere og kirkegængere. Foto: Wikimedia

Søborg Slot. Foto: Wikimedia

GRIBSKOV: Der venter en noget anderledes oplevelse, når præst Troels Toft på mandag inviterer kirkegængerne til Søborg Slotsruin for en Gudstjeneste under åben himmel med tilhørende gospelmusik.

RETTELSE: Vi kom til at skrive, at gudstjenesten finder sted i Asserbo Slotsruin om lørdagen. Det er forkert. Der er tale om Søborg Slotsruin og om mandagen. Vi beklager fejlen.

Troels Toft, sognepræst fra Græsted, står klar til at tage imod i præstekåbe, når han 2. Pinsedag står for ‘en noget utraditionel Gudstjeneste under åben himmel. Det sker fra kl. 10.30, og for at gøre det ekstra underholdende, har han inviteret gospelkoret Corallerne, der vil synge udvalgte sange.

Det hele er som altid ganske gratis, og alle er velkomne til en forhåbentlig hyggelig og solbeskinnet dag. Vejrudsigten lover pletvis skyet, men mon ikke en vis herre er lidt ekstra motiveret for at holde slotsruinen lidt ekstra tør denne dag. Vi råder dog til at tage en paraply med alligevel for en sikkerheds skyld, hvis nu skyerne skulle trække op.

Du kan passende tage et tæppe med, ligesom det også anbefales at fylde picnic-kurven med lidt lækkerier.

Gudstjenesten er arrangeret i samarbejde mellem sognene Mårum, Esbønderup, Villingerød,
Græsted, Gilleleje, Blistrup og Søborg.

Corallerne. Foto: Presse.

Corallerne
Corallerne har eksisteret siden januar 2009 og holder til i hjertet af Allerød. Koret består af 70 sangglade kormedlemmer fra hele Nordsjælland og er drevet af glæden ved at synge gospel.

Corallerne lægger særlig vægt på gospelmusikkens forankring i Bibelen og den sorte kirkes rødder. Der er dog intet krav om at være troende for at være med i koret, der har det som en særlig prioritet at velkomme alle til fællesskabet uanset religiøs overbevisning.

Giv din mening til kende: