Tag til fællessang på biblioteket

GRÆSTED: BLIK-Græsted Bibliotek og BLIKs Venner inviterer til ny omgang gratis og uforpligtende rundtur i den nye Højskolesangbog med duoen Tobias Fensløv og Jesper Christensen. Fællessang finder sted søndag d. 21. november fra kl. 15-17.

 

Fællessang, hygge og en god kaffepause er nøgleordene, når BLIKs Venner inviterer til en ny omgang af de populære Syng Sammen-arrangementer på BLIK – Græsted Bibliotek.

Og du behøver ikke være nogen sangfugl for at deltage, lyder den beroligende besked fra de frivillige på biblioteket, som glæder sig til igen at stemme i med deltagerne.

”Vi føler, vi kan tilbyde en sangglæde garanti, da alle musikere har spillet til Syng-Sammen-Søndag hos os før. Vi glæder os til at synge med disse professionelle musikere, men vi glæder os endnu mere til at kunne hilse vores gæster velkommen igen, nye som gamle”, lyder det fra BLIKs Venner i en udsendt pressemeddelelse.

Duo synger for

Sanger Tobias Fensløv og pianist Jesper Frank Christensen er klar til at sikre god stemning til næste omgang fællessang. Foto: Presse.

To professionelle musikere, sanger Tobias Fensløv og pianist Jesper Frank Christensen, sørger for at melodien er der. Duoen gæstede BLIK første gang tilbage i januar 2019, og vil igen lave et program baseret på den nye Højskolesangbog.

”Den udkom jo i november 2020, men vi kan først gå om bord i den nu”, siger sangeren Tobias Fensløv, som bestemt vil forsøge sig med et par af de nye sange.

“Vi tager nogle af de 151 nye sange med, men vi skal helt sikkert også synge årstidens melodier og gamle kendinge, for vi har hele 14 år endnu til at lære de nye sange, før der kommer en ny Højskolesangbog”, lyder det fra duoen.

Undervejs vil de to musikere også underholde med nogle af deres personlige favoritter.

Tilmelding nødvendig
Deltagelse er ganske gratis, men som noget nyt er der indført tilmelding til Syng Sammen. Det sker via bibliotekets hjemmeside gribskovbib.dk.

Der kan købes kaffe/te i pausen.

Syng Sammen fortsætter i 2022. Søndag 6. februar med ”Katja og Katjazzerne”. og søndag 6. marts med det populære musiker-par pianist Kim Eriksen og sopran Anna Jonsson.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com