Tag til gratis sommerkoncerter i de Nordsjællandske kirker

GRIBSKOV: Er du til klassisk musik, så inviterer en række af Gribskovs kirker til klassiske koncerter i hele august måned.

Der venter godt med musikalske oplevelser i Gribskovs Kirker i august måned. Der er gratis adgang til koncerterne, og alle er velkomne.

Onsdag den 11. august er der koncert i Annisse kirke med ‘Maggie´s Haggis’. De spiller nye arrangementer af folkemusik i den keltiske og nordiske folketone med svipture til Bulgarien og Indien.

Maggie´s Haggis består af Michael Nyberg, cittern, dobro – Jonas Maciulis , nyckelharpa og Troels Vanghøj, fløjte, uilleann pipes.

Torsdag den 12. august spiller ”In Consort” i Helsinge Kirke. In Consort er en kvartet som består af nogle af danmarks førende blokfløjtespillere: Pernille Petersen, Dorte Lester, Pernille Ebert Spissky og Bertie Johnsson.

Kvartetten spiller musik fra renæssancen og barokken og desuden nutidig musik. Koncerten i Helsinge byder bl.a på musik af H. Purcell,  J.S. Bach, G.F.Telemann.

Tirsdag den 17. august er der kammermusik på programmet i Vejby Kirkes Sognegård. I selskab med musikkerne Tanja Birkelund, violin, Søren Birkelund, klarinet og Mimi Birkelund, klaver kan man glæde sig til en aften med musik af F. Poulenc, E. Grieg og Alexander Arutiunian.

Næste onsdag den 18/8 er der koncert  i Esbønderup Kirke med Eva Sidén, flygel, elektronik, Christian Rønn, piano, elektronik. Musikken er improvisatorisk af natur, og er tit koblet med video og elektronik.

Alle koncerter afholdes kl. 20.00, og der er gratis adgang.

Se alle sommerens koncerter på vores hjemmeside kirkemusikgribskov.dk.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Annonce:

Annonce:

Skriv en kommentar