Team Helsinge Håndbold får pris for ungdomsarbejde

Team Helsinge Håndbold har så stor succes med deres ungdomsarbejde, at de nu kan kalde sig Sjællands bedste ungdomsklub. Tekst: David Abildgaard/pressemeddelelse. Foto: Presse.

HELSINGE: Team Helsinge Håndbold er blevet kåret som årets bedste børne-håndboldforening på Sjælland.

Team Helsinges formand, Kristian Kristiansen, fik overrakt prisen som bedste børnehåndboldforening i 2018/19 på Sjælland og Bornholm af Håndbold Region Øst, som hører under Dansk Håndbold Forbund. Det skete i Brøndbyhallen som led i årsmødet medlemmerne imellem.

I begrundelsen for prisen står blandt andet, at:

Team Helsinge Håndbold har gennem flere år prioriteret at opbygge en fast stab af dygtige voksne trænere hele vejen fra U4. I den netop afsluttede sæson har Team Helsinge Håndbold valgt at strukturere den sportslige ledelse, således at klubben har en sportschef for U4 til U10, som er tidligere eliteseniorspiller og som er i gang med sin håndboldtræneruddannelse i DHF, hvor han er klar til det afsluttende diplommodul.

Team Helsinge Håndbold har en kæmpestor tilslutning til vores yngste hold og klubben deltager fast i HRØs turneringer og stævner. Samlet set har Team Helsinge Håndbold i år opnået fremgang i medlemstallet og er for første gang nået over 500 medlemmer.

Klubben lever af at inddrage forældrene og frivillige i både i daglige omkring træning og kampe, men i høj grad som hjælpere til klubbens håndboldskole samt til klubbens eget stævne THH Jule Cup.”

Sportschef Kasper Klitgaard glæder sig over de rosende ord.

– Der er rigtig mange hænder, der løfter denne opgave og nogle fantastiske opbakkende og positive forældre. Vi har over 170 børn i denne gruppe og har plads til både bredde og ‘elite’, forklarer han i en udsendt pressemeddelelse.

Andre nyheder
Selvom håndboldsæsonen 2018-19 er ved at takke af, så er der stadig et par gode sportslige resultater at rapportere om.

I sidste uge vandt klubbens U10 piger for eksempel det uofficielle Danmarks mesterskab for U10, som arrangeres af Greve Håndbold. Pigerne vandt en forrygende flot finale over FIF med 12-8.

Dagen inden havde U14 drengene sikret sig sølvmedaljer i pokalturneringen. Her var Roskilde en tand for stærke.

Skriv din kommentar her: