Tisvilde Hegn-løberne suveræne på hjemmebane

TISVILDELEJE: Tisvilde Hegn dannede i weekenden rammen om Sjællandsmesterskaberne i orienteringsløb, og her leverede THOK flotte præstationer i det svære, men velkendte terræn.

Det blev en weekend uden landsholdsløberne, som var til World Cup i Sverige, men det holdt ikke Tisvildes andre dygtige løbere tilbage. I alt blev det til 8 guldmedaljer, 1 sølv og 1 bronze.

Stafet
Lørdag var der stafet, og her var der guld til Tobias Olloz, Xenia Bregensøe og Andreas Duc Jørgensen i den vanskeligste klasse H21. De fandt nemt vej i deres hjemmebaneskov, selvom mange poster var placeret steder, de ikke kendte særlig godt. Længe lå holdet nummer to, men da det førende hold manglede en post og blev diskvalificeret, var guldet hjemme.

Der blev også til guldmedaljer i H45 til Rasmus Nielsen, Peter Steen Landsberg og Jesper David Jensen og i H65 til Klaus Olsen, Ole D. Jensen og Leif E. Larsen.

Også nogle af klubbens yngre løbere var på sejrsskamlen, da der var bronze til Lucia Holck, Victor Nielsen og William Nielsen.

Langdistance
Søndag gik det løs med en langdistance, der førte løberne ud i klitterne og rundt i den nordlige del af skoven.

Hos herrerne var der guld til mange af de løbere, som også havde taget medaljer om lørdagen. Det gjaldt bl.a. Jesper David Jensen, der stillede op i klassen H21 med den længste bane på 15,3 km. Guld blev det også til for Tobias Olloz i H18, Rasmus Nielsen i H45 og Leif E. Larsen i H65.

– Det var sjovt at løbe i sin egen skov, sagde Tobias Olloz efter løbet. – Men man skal passe på, for man kan nemt lave fejl, hvis man tror, man kender det hele på forhånd. Det gælder om at løbe, lidt som om man ikke kender skoven.

Hos damerne løb Lena Wraa med guldet i D55, og blandt de yngste var der sølv til Victor Nielsen i H10.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Annonce:

Annonce:

Skriv en kommentar