Seneste nyheder:

TV Nordkysten

Powered by Vejreti.com

Tisvilde Hegn OK hentede medaljer både nat og dag

TISVILDE: Søndag holdt Orienteringsklubben 73 det prestigefyldte langdistance orienteringsløb Jættemilen i Tisvilde Hegn. Tisvilde Hegn OK havde ikke overraskende flere deltagere til start, og det blev til en del fine resultater.

Orienteringsløb gælder om at finde rundt i naturen, og derfor var det ikke overraskende en fordel for den lokale orienteringsklub, da de søndag kunne løbe rundt i Tisvilde Hegn. Det familiære terræn bidrog til flere flotte resultater.

I den længste klasse H21, med en banelængde på 20,8km havde Tisvilde Hegn OK tre løbere til start hvoraf det blev til en andenplads til Emil Øbrø blot et minut og otte sekunder efter vinderen Jacob Steinthal fra FIF Hillerød.

I klassen D21 havde THOK Iben Valery til start som ligeledes fik en flot andenplads i den klasse.

Foruden de to eliteklasser var der tre løbere fra THOK som vandt deres respektive klasse: Tenna Nørgaard Landsperg som vandt klassen D45, Bente Madsen som vandt klassen D60 og Henrik Markvardsen som vandt klassen H55.

Desuden blev det til en andenplads for Leif E. Larsen i klassen H65. Tim Falck Weber sikrede sig en tredjeplads i klassen H55 og det gjorde Anders Tranberg Andreasen ligeledes blot i klassen H40.

En mørk lørdag
Det er bestemt ikke kun på hjemmebane løbeklubben kan imponere. I weekenden blev der desuden afholdt danmarksmesterskaber i nat-orientering. Det skete lørdag i Hvalsøskovene, og her var Tisvilde Hegn vanen tro igen flot repræsenteret, også på medaljeskamlen.

På billedet ses fra venstre Elin Carlsson, Emil Øbro og Iben Valery. Foto: Presse.

Orienteringsløb i mørke finder sted med pandelampe og er en disciplin, der sætter orienteringsevnerne på en ekstra hård prøve. Mørket var dog ingen hindring for THOK, som hentede hele otte medaljer hjem til klubben.

I de prestigefyldte klasser H21 og D21 var stod klubben for flere toppræstationer. Hos herrerne blev det til sølv til Emils Øbro efter 12 km i mørket. Hos damerne løb Iben Valery med sølvet, og bronzen gik til Elin Carlsson.

Også de lidt ældre løbere gjorde sig flot bemærket. Der var guld til Tenna Nørgaard Landsberg i D45, Jesper David Jensen i H45, Henrik Markvardsen i H55 og Leif E. Larsen i H65, mens det blev til bronze for Lena Wraa i D55.

Seneste nyheder:

Tip os!