To biler i voldsomt uheld på Kildevejen

(Tekst/Foto/Video: Allan Andersen)

HELSINGE: Torsdag skete et voldsomt sammenstød i krydset Kildevejen – Skovgårdsvej. To biler var involveret i ulykken, hvor en lille personbil fik motorrummet fuldstændig knust i en sidekollision som heldigvis ikke kostede alvorlige personskader.

Ulykken skete torsdag eftermiddag omkring kl. 15.30, her kørte en kvindelig bilist i en lille rød Toyota ud fra Skovgårdsvej for at foretage et venstresving på Kildevej.

Formentlig overså kvinden en anden bilist, som kom kørende ad Kildevejen i retning mod Helsinge i en større Audi, og selvom den mandlige bilist desperat forsøgte at undgå kollisionen ramte den kraftige bil ind i den lille røde Toyota med ekstrem voldsom kraft.

Den noget kraftigere Audi ramte ind i førersiden af den lille toyota, men heldigvis skete påkørslen i siden af bilens motorrum som blev fuldstændig knust ved kollisionen og fik bilen til at snurre rundt på uheldsstedet mindst en gang.

Den kraftigere Audi røg op over midterhellen , smadrede et vejskilt som blev kastet 30-40 meter henad vejen, og endte omkring 100 meter længere henne ad Kildevejen hvor den ødelagte Audi haltede ud i vejsiden.

Ambulancer, politi og brandvæsen kom kort efter ud til uheldsstedet hvor bla. en stor blokvogn og en varebil blokerede vejbanen så der ikke skete yderligere påkørsler af de skadede biler eller de redningsfolk som arbejdede på stedet.

Ifølge Nordsjællands Politi skete der ingen personskade ved ulykken, dog blev begge bilister sendt en tur på hospitalet til kontrol for en sikkerheds skyld.

(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
(Foto: Allan Andersen)
Giv din mening til kende: