To Gilleleje-boksere udtaget til EM

Pressefoto: Gilleleje Bokseklub
GILLELEJE: De to unge gilleleje-boksere, Silas Gryholt og Sofie Rosshaug, er fredag blevet udtaget til U17 Europa Mesterskaberne 2020 i Bulgarien af DaBU.

– Det første gang i GBKs historie, at vi har hele to boksere med til et Europa mesterskab. Det er vi utrolig stolte af som klub. Silas og Sofie er to unge mennesker – som har viet sit teenage liv til boksningen og den hårde træning, det har båret frugt ved denne udtagelser, skriver Gilleleje Bokseklub i en pressemeddelelse.

Silas Gryholt er rangerende Sjællandsk- og Dansk mester, med 22 kampe i bogen med kun et enkelt nederlag, og Gilleleje Bokseklub er sikre på Silas kan levere en overraskelse ved dette EM. Silas er en ukendt størrelse i bokse Europa, men trænerne i klubben ved hvad knægten kan og han kan gå hele vejen.

Sofie Rosshaug er en ny bokser i GBK. Hendes bokse opvækst har været i bokseklubben HSK i Hillerød, men siden skiftet til GBK har Sofie udviklet sig ekstremt meget – dette har resulteret i en EM udtagelse. Sofie er ligesom Silas rangerende Sjællandsk- og Dansk mester. Sofie er ikke en ukendt størrelse i bokse Europa, hun har hentet guld ved mange internationale turneringen, hvor hun b.la har besejret Russere, englændere, irlændere mm.

– Vi tror på at Sofie kan levere et godt resultat, lyder det i pressemeddelelsen som fortsætter:

– Vi tror så meget på vores unge talenter, at vi ser der er god mulighed for at hente medaljer. Vi er stolte af dem, og vi står klar til at give dem de bedst mulige forberedelser frem mod dette EM. Allerede i weekenden er begge boksere på træningslejre.

Pressefoto: Gilleleje Bokseklub

Leave a Reply