To ulykker på strandene lørdag: 94-årig mand omkommet

GRIBSKOV: To personer måtte hjælpes af redningspersonale ved to seperate ulykker, lørdag. Vidner slog lørdag kl. 12.15 alarm til 1-1-2 da en mand blev fundet livløs i vandet på stranden ved Rågeleje.

Der blev hurtigt ydet førstehjælp, og flere personer hjalp til med bla. at få manden op af vandet og herefter ydet livreddende førstehjælp men trods en stor indsats lykkedes det ikke at redde den 94-årige mands liv.

Nordsjællands Politi oplyser at de pårørende til den 94-årige mand er underrettet om det tragiske dødsfald.

Kvinde sejlet ind med redningsbåd
Lørdag eftermiddag kl. 15.45 blev der slået alarm til 1-1-2, idet en kvinde under uoplyste omstændigheder var kommet til skade på stranden langs Gilbjergstien og en ambulance var hurtigt på stedet. Her måtte ambulanceredderne hurtigt indse at transport af patienten fra stranden og opad en af de to meget smalle trapper fra stranden og op til Gilbjergstien ikke var en mulighed.

Derfor blev der kl. 15.59 slået alarm til Gribskov Beredskabs bådgruppe som hurtigt fik sat redningsbåden Rescue Gilleleje i vandet, og kom redningspersonalet til undsætning.

Den uheldige kvinde blev placeret på en marinebåre og båret ud til Rescue Gilleleje, som  herefter sejlede ind i Gilleleje Havn. Her bar mandskabet fra Gribskov Beredskab patienten op til ambulancen som i mellemtiden var kørt til slæbestedet ved Gilleleje Sejlklub.

Drukneulykken ved Rågeleje og indsatsen ved Gilbjergstien har absolut ingen forbindelse med hinanden og er to helt enkeltstående hændelser.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com