Tør du vinterbade? Hop i havet i fællesskab

TISVILDE: En herlig, kold tradition bliver nu genoptaget efter sidste års corona-aflysning: Tisvildeleje Vinterbadere byder på en oplevelse for hele familien, når foreningen 12. december inviterer til Gys & Gus med sauna, badning og hyggeligt selskab. Alle velkomne.

Alle kan være med, når der inviteres til vinterbadning, badning i varme vildmarkskar, sauna og saunagus. Det årlige Gys & Gus måtte sidste år melde afbud på grund af corona, men kan i igen invitere både nysgerrige og erfarne til at prøve kræfter med vinterbadningen. Arrangementet er åbent for alle og finder sted på Tisvildeleje Strand, hvor foreningens sorte sauna har sin plads lige efter Stejlepladsen.

Fra kl. 11 tager foreningen imod gæster på stranden.

Alle har mulighed for at tage et vinterbad i havet – husk, at der på grund af strømforholdene bades på østsiden af molen. For dem, der er mere komfortabelt anlagt, er der mulighed for at bade i de vildmarkskar, som foreningen stiller op på stranden. Et vildmarkskar er et stort trækar med varmt vand – her kan man nyde varmen på kroppen, kulden i ansigtet og udsigten ud over havet, mens man
får sig en god snak.

“Til Gys & Gus er foreningens sauna åben for alle! Foreningen sørger for, at der er fyret op i brændeovnen, og mens man sidder og nyder varmen, kan man gennem panoramavinduet se ud på de badende i det vinterkolde vand og nyde det smykke syn af kysten mod øst”, lyder oplægget i en udsendt pressemeddelelse.

TID: 12. december 2021 kl. 11-13
STED: Tisvildeleje Strand, nedgangen ved Stejlepladsen.
ENTRE: Gratis og Tisvildeleje Vinterbadere byder på lidt varmt at drikke, sponseret af byens forretningsdrivende

Praktisk info: Tag håndklæde, badekåbe og evt. badesko med. Bader man i havet, vælger man selv om man har badetøj på; i vildmarkskarrene er det et krav.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Tip os!

Powered by Vejreti.com