Torvedag med musik og sjov for hele familien

GRÆSTED: Kom og hyg med boder, gøgl, god musik og sjov for børn, når der lørdag 28. august åbnes på for en stor anlagt torvedag på Græsted Torv fra kl. 10 til 13.

Torvet i Græsted bliver lørdag 28. august fyldt med boder, levende musik og sjov for børn. Det sker, når byen trommer sammen til torvedag fra kl. 10-13. Alle er velkomne.

Musikken tager den kun 20-årige sanger Frederik Cornelius sig af. Fra kl. 11-12 kan man opleve ham med sin guitar, og mon ikke man kan høre ”Tonight” – hans første hit fra 2018, eller måske ”Where did you go”, som han netop har lavet som video og lagt på Youtube.

Trods sin unge alder vandt Frederik Cornelius for to år siden titlen “Årets newcomer” ved Copenhagen songwriter festival, og han har (sammen med sit band At Your Service) varmet op for navne som Hjalmer og The Minds of 99.

Flot lokal opbakning
“Årets torvedag er ”ramt” af en superflot opbakning fra lokale foreninger og kreative sjæle. Så der er der muligheder for at købe is, honning, lammeskind, grønsager, blomster, alarmer, solsikker, og hjemmegjorte ting”, lyder det fra tovholderne i en udsendt pressemeddelelse.

Der er også mulighed for at møde for eksempel høns, ”Cykling uden alder”, SOS Børnebyerne, KFUM-spejderne, Frivilligcenter Græsted, Jump4fun, Zumba (Græsted Gymnastikforening), skakklubben Nordkalotten, Gribskov Arkiv og BLIK- Græsted Bibliotek. Karlsminde, som jo er en del af Gribskov Ungdomsskole, byder på gratis popcorn, og hos spisestederne på og omkring torvet kan man købe lækker mad og drikke.

Under hele torvedagen vil gøglere cirkulere på torvet og lave ballondyr, spy ild og andet sjovt.

Torvedagen aflyses i tilfælde af dårligt vejr. Følg med i Facebookgruppen ”vores græsted”.

Torvedagen arrangeres af en arbejdsgruppe under Græsted Borgerforening med solid støtte fra Græsted Handels- og Erhvervsforening og Græsted Rotary Klub.

Skriv en kommentar

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

TV Nordkysten

Tip os!

Powered by Vejreti.com